Witam. Może to nieodpowidni temat, ale nie wiedziałem gdzie się mam o to spytać. Mianowicie- skąd moge dostać niebutelkowane kapsle niepiwne. Czy firmy typu Coca-cola przesyłają kapselki? A producenci drinów itd?
Skąd moge dostać niebutelkowane kapsle niepiwne
Collapse
X
-
W sklepach internetowych dla piwowarów nima?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Jacer, polecam czytać ze zrozumieniem.
Koledze chodzi, czy firmy produkujące napoje itp. przesyłają kapsle KOLEKCJONEROM.
A w temacie - nie wiem, bo niepiwnych nie zbieram już od bardzo dawna. Ale najlepiej byłoby jakbyś się o tym przekonał. Skrobnij maila tu i ówdzie, czasem wyślij kopertę, zadzwoń...
A potem opisz skutki tutaj, dla potomności.
zdravim!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziJacer, polecam czytać ze zrozumieniem.
Koledze chodzi, czy firmy produkujące napoje itp. przesyłają kapsle KOLEKCJONEROM.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Jeśli kapsle niesmigane bez nadruków do domowego piwowarzenia to są sklepy w necie z tego typu sprzetem. Jesli szukasz kolekcjonersko z nadrukami to z wytwórni napojów, browarów raczej zapomnij - prawie wszystkie firmy tego nie wysyłaja bo kapsle ogólnie są uważane za "niewysyłalne" tzn sprawiające kłopot przy wysyłaniu , cięzkie i posiadające ostre krawedzie itp. Z CC też nie licz a szczególnie z CC Poland bo ci to - z tego co słyszałem - buce które nie wysyłają kompletnie nic wliczając w to np etykiety.
Najlepiej szukaj aukcji na allegro albo wpadaj na giełdy kolekcjonerów i tam kupisz.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment