Witaj ja mam dość pokaźna kolekcję żeli polskich i zagranicznych około stu butelek ale czy mógłbyś przesłać mi mailem zdjęcie twojej 20 -stki chciałbym zorientować się w swoich "polskich brakach" będę wdzięczny
Było, ale przypomnę, że jeszcze na stronie browaru Weihenstephan jest gra w nalewanie piwa, w której można wygrać m.in. otwieracz w kształcie butelki. Gra cały czas jest dostępna.
Witaj ja mam dość pokaźna kolekcję żeli polskich i zagranicznych około stu butelek ale czy mógłbyś przesłać mi mailem zdjęcie twojej 20 -stki chciałbym zorientować się w swoich "polskich brakach" będę wdzięczny
jestem obecnie na urlopie, jak wrócę, oczywiście wyślę fotki
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
Comment