podstawki

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • krzysztof30
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2007.11
    • 230

podstawki

takie mam na wymiane.
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23928

Następnym razem proszę trochę czasu poświęcić na opis czego dotyczy oferta, żeby dział nie był zbiorem mało mówiących tematów i gołych odnośników.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• krzysztof30
      • 2007.11
      • 230

Przecierz napsiałem, że są to podstawki, na wymianę. Nie chciało mi się wklejać zdjęć każdego osobno, to dałem linka gdzie są wszystkie. Nie wiem co nieby jeszcze mogłem dodać.

Comment

• pieczarek
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2001.06
        • 5011

Krzysztof, a na co chcesz wymienić? Na otwieracze, na kapsle czy na inne wafle? Poza tym w samym temacie powinno być zaznaczone czy chcesz je sprzedać, kupić, wymienić. Po prostu, aby inni niepotrzebnie nie tracili czasu na czytanie tematu, który ich nie zainteresuje.

Comment

• krzysztof30
          • 2007.11
          • 230

Napsiałem że je wymienię w poście, a nie w temacie. A wymienię ja na:
          -kapsle polskie
          - otwieracze w kształcie butelek z dziurką po kapslem wysokością około 13cm.

Comment

• pieczarek
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2001.06
            • 5011

No zobacz, jakoś wspólnymi siłami udało się od Ciebie wyciągnąć na co chcesz je wymienić.
            Temat powinien więc wyglądać mniej więcej następująco: Zagraniczne wafle wymienię na kapsle i otwieracze. Wówczas nikt, kto chce wafle kupić, w ogóle by do tego tematu nie zajrzał.

Ale nie wpadaj w kompleksy, niektórzy umieszczają tematy całkiem kretyńsko zatytułowane Pomocy!!! czy jakoś w ten deseń.

Comment

• krzysztof30
              • 2007.11
              • 230

Nie no spoko, na przyszłość będę się starał bardziej szczegółowo pisać tematy.

Comment

Przetwarzanie...
              X