krawatki i kontry

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pirackamuza
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1908

krawatki i kontry

Postanowiłem dać sobie spokój ze zbieraniem kontr i krawatek z Europy. Powyciągałem, oszczędzając sporo miejsca, kartek i koszulek. Jest tego pi razy circa jakieś 2 tysiące. Dużo odklejek, ale większość nówki.
    Nie będę wyrzucał, bo szkoda ani woził po giełdach, bo mi się nie chce. Chętnie je sprezentuję jakiemuś potrzebującemu.
    Zainteresowanego proszę o PW.
    Toruń przeprasza za Radio Maryja
    www.bobofruty.pl

Related Topics

Collapse

• pirackamuza
    polskie kontry i krawatki
    pirackamuza
    Musiałem odchudzić segregatory z etykietami i zdecydowałem o pozostawieniu samych etykiet głównych. W związku z tym mam setki, jeśli nie tysiące, kontr i krawatek od polskich etykiet. Zostawiłem sobie tylko starsze i pojedyncze współczesne. Pozostałe oddam, jeśli komuś się przydadzą,...
    2021-01-28, 13:05
  • grym
    Poszukuję polskie kontry i krawatki
    grym
    Witam, Poszukuję polskie kontry i krawatki. W zamian inne kontry i krawatki polskielub polskie etykiety.Zainteresowani niech pisza na PW. Pozdrawiam
    2009-12-16, 15:11
  • e-prezes
    Osjann, Witbier
    e-prezes
    Być może będzie miało potem inną nazwę, ale tak jest na kranie.
    Jak na pierwszy raz to nie ma efektu wow, ale generalnie jest to odmienne piwo od tego co było dotychczas na kranach browaru. Kolendrę czuć zarówno w zapachu jak i w smaku. Do tego pszeniczne miękkie nuty zbożowe. Nic...
    2025-03-22, 17:47
  • Petitpierre
    Funky Fluid / Deluxe Ski Jump Game Over Telemark
    Petitpierre
    Jeszcze z któregoś 4+4 czy 12-8 czy co tam Lidl wymyślił. Nostalgicznie i świątecznie, bo dziś wiadomo, a nostalgicznie, bo przecież się grało, a właściwie skakało. Każdy miał tę grę, przynosiło się co trzeba i hajda na mamucią. 30 blg i 11vol, laktoza ( po ch...), migdały (j.w.),...
    2025-03-10, 11:59
  • darekd
    ? [Gryfus], Portowiec
    darekd
    Porter Bałtycki,
    21% ekstr.
    7,7% alk.

Aromat - suszone śliwki, karmel, potem pumpernikiel, trochę nut palonych
    Piana - wysoka, zwarta, beżowa, trwała, długi drobny kożuszek z wyraźniejszą koronką
    Barwa - właściwie czarna, pod światło bardzo ciemny rubin...
    2025-01-10, 03:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...