Wymiana podstawek z krajów byłego ZSRR, Bałkanów, Skandynawii

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Grothesk
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.11
    • 811

Wymiana podstawek z krajów byłego ZSRR, Bałkanów, Skandynawii

Szanowni Koledzy i Koleżanki,

w życiu każdego kolekcjonera na pewnym etapie zbieractwa i zdobytego doświadczenia, przychodzi taki okres, że musi powiedzieć nie, stop, dość... I tak też i ja powiedziałem. Z przykrością, a tak naprawdę to z uśmiechem na twarzy informuję, że z dniem dzisiejszym przestałem zbierać podstawki z tzw. całego świata, kosztem WYBRANYCH krajów...

Aktualnie chciałbym się skupić na krajach byłego ZSRR, Skandynawii, Bałkanach wraz z Rumunią, Bułgarią, Grecją; małych krajach europejskich typu Portugalia, Liechtenstein, Malta, Luksemburg, Islandia. Zdecydowane "nie, dziękuję" mówię krajom takim jak: Niemcy, Austria, Szwajcaria. Z pewnymi wyjątkami i mocno okrojone nadal będę zbierał pozostałe europejskie kraje typu Irlandia, Węgry, Włochy... Pozostałe kraje spoza Europy są jak najbardziej pożądane przeze mnie...

Kolekcjonerów, którzy zainteresowani byliby wymianą podstawek z wyżej wymienionych i preferowanych przeze mnie krajów, zapraszam do kontaktu ze mną.

Na mojej stronie www.beercoasters.pl aktualnie wszystkie moje dublety z większości wymienionych wyżej krajów. Rosja, Węgry i Litwa czeka jeszcze na aktualizację, ale to kwestia dwóch tygodni...

Preferowany kontakt e-mailowy: grothesk małpa beercoasters.pl lub też GG: 2643798

W razie czego, będę na giełdach w Tychach, Żywcu i pewnie na pięciu innych też będę... Nawet na giełdzie w Poznaniu będę tak więc jestem otwarty na Wasze propozycje wymian.

Tomek
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10861

U kolegi nie widze nic z Lichtenstainu. Jak by co posiadam dwa wzory z jedynego browaru w tym kraju plus ciekawe wzory z małych browarów z Węgier, Słowenii i Litwy. Wymiana za magnesy lub ręczniki barmańskie.
    Last edited by abernacka; 2009-04-26, 21:00.
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Grothesk
      • 2005.11
      • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
      U kolegi nie widze nic z Lichtenstainu. Jak by co posiadam dwa wzory z jedynego browaru w tym kraju plus ciekawe wzory z małych browarów z Węgier, Słowenii i Litwy. Wymiana za magnesy lub ręczniki barmańskie.
      I tu pojawia się problem, bo ręcznika barmańskiego to ja na oczy nigdy nie widziałem, a co dopiero mowa o kolekcjonowaniu czy wymianie Z magnesami podejrzewam, że ciut lepiej by było, ale musiałbym porządnie poszperać po pudłach. Tak na chłopski rozum, to do zaoferowania mam chyba wszystko tylko nie ręczniki i magnesy... Szkoda, bo na tej Słowenii i Liechtensteinie zależałoby mi najbardziej... Jeśli coś znajdę to się odezwę.

Dzięki za odpowiedź,

Grothesk

Comment

• abernacka
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.12
        • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedzi
        (...)Jeśli coś znajdę to się odezwę.
        (...)

Liczę na to
        Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• beny
          • 2001.03
          • 984

dobry wybór !

Podejdź na najbliższej giełdzie do nas i uskutecznimy jakąś wymianę !
          Z piwnym pozdrowieniem
          Radosław Kwiecień

http://npn.mybrute.com/ - skop mi tyłek :P

Comment

Przetwarzanie...
          X