Zbierasz od niedawna podstawki lub chciałbyś zacząć zbierać?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Grothesk
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.11
    • 811

Zbierasz od niedawna podstawki lub chciałbyś zacząć zbierać?

Dobrze trafiłeś. Z faktu, że ja też kiedyś zaczynałem i wiem jakie są początki, postanowiłem ufundować pięć zestawów po około 150 podstawek każdy. Zestawy są takie same więc nie ma co się o nie bić - w każdym tylko i wyłącznie browarniane podstawki polskie. Jeśli chciałbyś otrzymać taki starter bezpłatnie - skontaktuj się ze mną proszę e-mailowo lub przez GG. Podstawki oddam zupełnie gratis, najchętniej osobiście na nadchodzącej giełdzie w Tychach lub w Żywcu, Grodzisku, Lublinie, Radomiu, Poznaniu. Alternatywnie, mogę to wysłać listem poleconym, jedynie z prośbą o pokrycie kosztu takiej wysyłki /kwestia znaczka za około 7zł/.

Oferta skierowana jest do początkujących kolekcjonerów. Młodych stażem, ciałem i duchem - zdecydowanie nie do starych wyjadaczy tematu, bo niestety Pamy i Szopena w tym zestawie nie ma...

Zestawów jest pięć więc kto pierwszy ten lepszy...

Oferta ważna do 05 grudnia bieżącego roku lub do wyczerpania zapasów lub do pierwszej aukcji Allegro, na której zobaczę mój zestaw...

Regulaminu promocji nie ma, Jury w składzie jednoosobowym osądzi kto wafle dostanie a kto waflem... ;P

pozdrawiam,

Grothesk

GG: 2643798
    grothesk małpa beercoasters.pl
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

Ja się zgłaszam, mail już poszedł.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Andre84
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2009.04
      • 17

Ja tez bylbym chetny. Pozdrawiam.

Comment

Przetwarzanie...
      X