2 tygodnie temu przedwojenny Haberbusch poszedł za prawie 600 PLN. (aukcja nr 603341669) ale to nie oznacza że należy sie spodziewać dokładnie takiej samej ceny.
Podkładka rzeczywiście niezbyt popularna. Dodaj ją w kolekcjonerstwie, napewno na to zasługuje. W kwestii ceny - noodles, Haberbusch na aukcji to nie ta liga - myślę, że za sztukę powyżej niejeden wycalowałby czterocyfrówkę. Wartość? Kolekcjonerska moim zdaniem ogromna, super okaz. Masz to w zbiorze Urthrax?
Tytuł troszkę clickbaitowy ale w sumie nie ma przesady bo fant może rzeczywiście liczyć już półtorej dekady.
Czy ktoś kojarzy, widział gdzieś ten wizerunek, odbitkę o orginale już nawet nie wspominawszy, takiego szyldu Haberbuscha ?
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
W wyniku redukowania zbioru i zawężania jego specjalizacji postanowiłem pozbyć się kilku ciekawych walorów.
Mam do zaoferowania na sprzedaż unikalną, dwujęzyczną podstawkę z okresu 1919-1921 z browaru w Starogardzie Gdańskim – zdjęcia z załącznikach (awers&rewers)....
Lokal całkowicie pozbawiony pretensjonalności. Typowa piwiarnia miejska z luźną atmosferą. Pijący także na ulicy przed pubem, psy, dzieci, etc. Mało zachęcający kibelek. Na barze duża podkładka reklamowa... polskiego Artezana.
Na kranach dziesięć piw: osiem z kraftowych browarów...
Comment