Krzysiowa wyprzedaż

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Krzysiowa wyprzedaż

Pierwsza część - zbędne szkło: http://picasaweb.google.pl/calykrzysiu/SzkONaSprzedaz#

To tylko część, sukcesywnie będę dorzucał następne porcje. Za dużo mi się tego nazbierało.
  • flood
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.06
    • 182

Jakoś nie mogę znaleźć PW - więc napisze tutaj;

Jestem zainteresowany;
    guinness
    pilsner urquell
    piast kufel z miasta
    królewskie
    brackie

Jeśli możesz - poprosze o ceny

Czy są wsród wystawionych kufli jakies litrowe?

pzdr
    flood

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

Do PW można wejść klikając na nazwę użytkownika. A w opisie albumu jest napisane, żeby kontaktować się mailem i jest podany adres.

Comment

• Krzysiu
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.02
        • 14936

Ponieważ na kilka szkieł otrzymałem po kilka ofert, w większości bez kwot, wprowadzam inne zasady sprzedaży - formę licytacji.

1. Każde szkło w albumie otrzyma cenę wywoławczą.

2. Każdy chętny do licytacji zamieści w komentarzach swój nick z brawarbizu lub imię i nazwisko, oraz cenę, którą jest skłonny zapłacić. Można licytować wielokrotnie, najwyższa cena będzie widoczna dla wszystkich.

3. W licytacji biorą udział wyłącznie oferty, zamieszczone w komentarzach. Innych nie będę brał pod uwagę.

4. Termin zamknięcia licytacji - niedziela, 17 maj, godz. 24.00. W poniedziałek wyślę wszystkim uczestnikom informację o wyniku i przystąpimy do sfinalizowania transakcji ze zwycięzcami.

Comment

• Krzysiu
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.02
          • 14936

Pierwsza aukcja zakończyła się, zwycięzcy są wwymienieni w komentarzach.

Comment

• Krzysiu
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2001.02
            • 14936

Kolejna aukcja na Picasie, tym razem etykiety samoprzylepne, pocztówki współczesne i dwie płyty z muzą: http://picasaweb.google.pl/calykrzysiu/PocztowkiIInne#

1. Licytuje się poprzez zamieszczenie komentarza z nickiem i ceną, przy każdym przedmiocie, który chcesz licytować. Można licytować wielokrotnie, byle zmieścić się w terminie.
            2. Cena wywoławcza wszystkich przedmiotów 1 zł, minimalne postąpienie 1 zł. Więc pierwszy, który licytuje, może kupić z 1 zł, następny musi zaoferować conajmniej 1 zł więcej.
            3. Zamknięcie licytacji nastąpi w środę 10 czerwca, o godz. 24.00.
            4. Następnego dnia wpiszę w komentarzach wyniki licytacji.
            5. Wysyłka pocztą polską, listem poleconym.

Comment

• Krzysiu
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2001.02
              • 14936

Jeszcze raz szklanki: http://picasaweb.google.pl/calykrzysiu/SzkONaSprzedaz#
              Jeśli ktoś coś z nich chce, to pisać maila lub PW. Wiadomo, że koszt przesyłki to 10 zł, więc mniej niż 10 sztuk na raz nie opłaca się zamawiać

Comment

• Marcin74
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2009.01
                • 8

Witaj.Interesują mnie stare kufle i butelki z Elbląga.Jak masz to proszę o kontakt.Pozdro

Comment

Przetwarzanie...
                X