Etykiety wymienię na kapsle

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • woj69
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.11
    • 67

Etykiety wymienię na kapsle

Jesteś zainteresowany proszę pisz na PW, lub : woi6918@vp.pl
    Attached Files
  • granat862
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.12
    • 945

Po co kolega za każdym razem zakłada nowy temat. Tylko niepotrzebny bałagan się robi.
    Ostatnia zmiana dokonana przez granat862; 2009-07-26, 09:50.
    Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."

Comment

• woj69
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2008.11
      • 67

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862 Wyświetlenie odpowiedzi
      Po co kolega za każdym razem zakłada nowy temat. Tylko niepotrzebny bałagan się robi.
      Proszę wybaczyć ale jestem "juniorem" tego FORUM. Niestety próby załączenia więcej niż 5 załączników o pojemności do 100 kB w jednym poście spełzły na niczym, a miałem ich ponad 12. W związku z tym ta mnogość założonych tematów. Uprzejmie proszę kol.SENI0RA o podpowiedź. W jaki inny sposób można w jednym poście zamieścić więcej niż 5 załączników. Pomijając metodę lokowania ich na np. Picassa Web Albums itp, a następnie zamieszczania w temacie odnośników do stron ?

Comment

• Promil03
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2007.10
        • 2833

Najprościej chyba umieścić swoje zdjęcia w kilku postach, ale w jednym temacie. I po problemie.

Comment

• woj69
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2008.11
          • 67

Bardzo dziekuję za cenną i pomocną radę odnośnie dołączanie wielu załaczników do TEMATU. Już z niej skorzystałem.

Comment

Przetwarzanie...
          X