jak w temacie
Podstawki zamienię na kapsle
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
p.s. Wszyscy forumowicze, do użytkownika Mafar, proszę zwracać się z Dużej litery, gdyż jego osoba właśnie tego oczekuje.
zdrówko wszystkich na forum
Comment
-
Proszę bardzo, oto zdanie z dużej litery. Czy Ty może jesteś jakimś hrabią, że trzeba się do Ciebie zwracać z dużej litery? Jeśli tak, to składam wyrazy ubolewania nad tym, co żem uczynił, jaśnie oświecony hrabio. Wybacz mi najmocniej mój jakże istotny błąd polegający na zwracaniu się do Ciebie.
p.s. Wszyscy forumowicze, do użytkownika Mafar, proszę zwracać się z Dużej litery, gdyż jego osoba właśnie tego oczekuje.
zdrówko wszystkich na forum
Twoje zdrowie Złotymi lwamiBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
Related Topics
Collapse
-
Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.
https://drive.google.com/drive/folde...lZ?usp=sharing
Oferty proszę kierować na...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-02-03, 16:44 -
-
Cześć,
mam na zbyciu sporo birofiliów. Są to:
- podstawki polskie oraz zagraniczne
- stare polskie etykiety (od lat 60. aż do końca XX wieku)
- kraftowe etykiety (w dużej mierze odklejane z butelek i puszek)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wymienić...-
2023-03-05, 22:16 -
-
Witam,
Mam na zbyciu 4 sztuki szkła.
Wymienię je na podstawki.
Chętnych zapraszam na PW.
Pozdrawiam...-
-
-
Mam na zbyciu dużo podstawek piwnych z przed 10-15 lat (są też starsze jak i nowsze), głównie zagraniczne.
Wymienię je na kapsle (najlepiej polskie)
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to zapraszam do kontaktu. Mogę zrobić przykładowe zdjęcie. Jestem otwarty na każdą propozycję.-
-
-
Kupię , wymienię , podstawki i kapsle z egzotycznych krajów, w zamian podobne rzeczy plus polskie kapsle, etykiety, podstawki
-
2017-11-23, 19:51 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment