Oto moje dublety. Chętnych zapraszam do wymiany.
Kapsle wymienię
Collapse
X
-
Wymiana kapsli
Otworzyłam Pańskie zdjęcia z kapslami i wstępnie wybrałam sobie ok. 30 sztuk. Przesyłam Panu z kolei moje duble na wymianę. Jeśli będzie Pan tym zainteresowany to proszę się odezwać. Mam też całe serie kapsli miast, zabytków; znaków zodiaków; sportu olimpijskiego i inne. Na razie nie wysyłam Panu ich zdjęć bo nie wiem czy Pan będzie tym zainteresowany, jeśli tak to prześlę zdjęcia. W przypadku tych kapsli to wymiana lub kupno wchodzi w grę tylko jako całe serie. Mój e-mail: mariolafortuna@gmail.com Pozdrawiam, Mariola.
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Tak jak w temacie, kupię serie, kompletne. Wszystkie prócz Samochodów z 2012 roku.
Czekam na oferty-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-06-10, 21:09 -
-
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
-
-
-
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...-
Channel: Identyfikacja
2020-03-04, 21:44 -
-
Wymienię Reycha na Haberbusza 1909
szukam butelek Dojlidy lub Białystok wody, apteki/sygnowane cyrylicą
Oraz szukam Drozdowa...1 Photo-
2022-02-01, 18:50 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment