Witam serdecznie!
kolekcjonuje puszki po piwie i zalega mi trochę podwójnych sztuk.
[po piwie, coca coli, napojach, energetykach i innych]
Zdjęcia możecie ściągnąć pod adresem: [zdjęcia spakowane w formacie .zip]
jeżeli komuś nie będzie działał link lub nie będziecie mogli rozpakować folderu, to proszę dać mi znać. Wyśle wtedy zdjęcia na maila. Za tydzień zostaną umieszczone zdjęcia kolejnych 30- 40 sztuk. Na życzenie mogę też przesłać zdjęcia kilkunastu puszek po coca coli.
czekam na propozycje i oferty.
mój kontakt:
Klakier.1@interia.pl
GG- 6141553
tel. 511812281 (w przypadku telefonu prosze na wstepie powiedzieć w jakiej sprawie się dzwoni )
PS. W zamian oczekuję wyłącznie puszek piwnych (gdyż tylko takie zbieram) Ewentualnie mogę przyjąć OKazjonalne monety 2- złotowe, gdybyście nie mieli puszek do zaoferowania
Rozważę także opcje sprzedaży przeze mnie puszek
kolekcjonuje puszki po piwie i zalega mi trochę podwójnych sztuk.
[po piwie, coca coli, napojach, energetykach i innych]
Zdjęcia możecie ściągnąć pod adresem: [zdjęcia spakowane w formacie .zip]
jeżeli komuś nie będzie działał link lub nie będziecie mogli rozpakować folderu, to proszę dać mi znać. Wyśle wtedy zdjęcia na maila. Za tydzień zostaną umieszczone zdjęcia kolejnych 30- 40 sztuk. Na życzenie mogę też przesłać zdjęcia kilkunastu puszek po coca coli.
czekam na propozycje i oferty.
mój kontakt:
Klakier.1@interia.pl
GG- 6141553
tel. 511812281 (w przypadku telefonu prosze na wstepie powiedzieć w jakiej sprawie się dzwoni )
PS. W zamian oczekuję wyłącznie puszek piwnych (gdyż tylko takie zbieram) Ewentualnie mogę przyjąć OKazjonalne monety 2- złotowe, gdybyście nie mieli puszek do zaoferowania
Rozważę także opcje sprzedaży przeze mnie puszek
Comment