Piwo Czarnków "Teatr pasja rodzinna" Seria limitowanych etykiet!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zulu
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.04
    • 299

Piwo Czarnków "Teatr pasja rodzinna" Seria limitowanych etykiet!

Z okazji rozpoczynającego się dzisiaj (12.11) w Pile Festiwalu Teatralnego "Teatr pasja rodzinna" Browar Czarnków wypuścił serię piwa w bączkach z czterema festiwalowymi etykietami. Etykiety nawiązują do przedstawień teatralnych ("Goło i wesoło", "Nas troje" i jeszcze jakieś dwa spektakle). Niestety nie posiadam zdjęć. Jest piwo ciemne i jasne; osoba sprzedająca zapewniła mnie że jest niepasteryzowane; wszystkie kapslowane czerwonym kapslem (nawet ciemne).

Piwo w cenie 5zł za sztukę dostępne jest tylko po spektaklach w Pilskim Domu Kultury. Bilety na 14 przedstawień wykupione już od ponad miesiąca.
    Niestety nie wiem jak duży nakład przygotowano, widziałem tylko kilka kartonów, wygląda na super limitowaną edycję i do tego do zdobycia tylko przez kilkanaście dni festiwalowych.

Ze względu na cenę nie kupowałem, ale będę jeszcze w PDK i mogę spróbować załatwić te etykiety (o ile jeszcze będą) po cenie w jakiej sprzedają + przesyłka (paczka z butelkami bo sam nie podejmę się zdzierania). Piwko zaś wypije za fatygę
    Zainteresowani palec pod budkę.

Mogę tez przywieźć to piwo na giełdę w Poznaniu jeśli będą chętni, chociaż to chyba zwykłe Noteckie?
    Ostatnia zmiana dokonana przez zulu; 2009-11-12, 22:39. Powód: no takie tam
  • cororo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.04
    • 766

Wysłałem do Ciebie mejl Etykiety istotnie podobno mocno limitowane!
    Ostatnia zmiana dokonana przez cororo; 2009-11-12, 22:45.

Comment

• zulu
      • 2004.04
      • 299

Zdjęcia etykiet
      Attached Files
      Ostatnia zmiana dokonana przez zulu; 2009-11-13, 22:35.

Comment

• zulu
        • 2004.04
        • 299

i jeszcze od razu sprostuje - wszystkie piwa są jasne (a nie jedno ciemne),
        wszystkie bez daty przydatności do spożycia
        nie ma spektaklu "Nas troje" jak pisałem wcześniej (moja pomyłka) tylko takie jak widać

Comment