Mam na zbyciu szklanki ( pokale ) Carlsberga,Lecha,Warki i in.na jakieś ciekawe ( do wyboru )-najchętniej kufle
Żeby uatrakcyjnić swoją ofertę to radzę wstawić fotki tego co masz na wymianę. Wiesz ile jest szklanek z Lecha, Warki etc? Nikt nie będzie zgadywał co tam masz na wymianę
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861
Żeby uatrakcyjnić swoją ofertę to radzę wstawić fotki tego co masz na wymianę. Wiesz ile jest szklanek z Lecha, Warki etc? Nikt nie będzie zgadywał co tam masz na wymianę
To może być dziwne,ale nie mam aparatu żeby cyknąć te moje pokalki.Mogę machnąć fotki telefonem,ale wątpię w jakość tych zdjęć
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
Comment