Poszukuje podstawek z całego świata,wzamian oferuje szkło,kapsle,etykiety.Ewentualnie moge kupić.Interesują mnie tylko większe ilości minimum 300 sztuk.czekam na konkretne propozycje
kupie podstawki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Raciborz Wyświetlenie odpowiedziPoszukuje podstawek z całego świata,wzamian oferuje szkło,kapsle,etykiety.Ewentualnie moge kupić.Interesują mnie tylko większe ilości minimum 300 sztuk.czekam na konkretne propozycje
Interesują mnie kapsle,a jak nie to mpge sprzedać.
Więcej na PW.
Pozdrawiam
-
-
A gdzie jedziemy na giełdę Grzesiu ?
Ja mam masówkę z egzotyki 10-80 sztuk ze wzoru chętnie wymienię na inną masówkę podstawek z egzotyki o ile będziesz miał
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Raciborz Wyświetlenie odpowiedziTemat ciągle aktualny
Comment
-
-
podstawki
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Raciborz Wyświetlenie odpowiedziTemat ciągle aktualny
Comment
-
-
Ponawiam temat,ciągle jestem zainteresowany zakupem.Ale chetnie równiez wymienie podstawki,aktualnie posiadam
-Słowacja 53 sztuki
-Czechy 276 sztuk
-Belgia 400 sztuk
Najchetniej wymienie w całości,ale jest również możliwa wymiana na sztuki.Interesuje mnie cały świat.Masz pytanie pisz na PW
Comment
-
-
Witam, jestem początkującym kolekcjonerem ale mam do zaoferowania na wymianę lub sprzedaż podstawki:
Austria
Chorwacja
Czechy
Słowacja
Australia
Polska
Poszukuje natomiast podstawek zagranicznych- Jamajka, Papua nowa Gwinea, Australia, USA, Kanada.
Comment
-
Comment