Chcialby poznac - czy mozno wymieniac sie piwem przez przewodnikow pociagow? Oczywiscie to pytanie dla mieszkancow Warszawy i miast, przez ktory przechodzi pociag z Sankt-Petersburgu. Jezeli zamowic sie z przewodnikiem o takiej sprawie za obliczona oplate?
Piwo - wymiana
Collapse
X
-
Z tego co wiem to kilka lat temu tak się nie dało. Nie wiem jak teraz. Mój szwagier jest Rosjaninem właśnie z Sankt Petersburga i próbowaliśmy w ten sposób wysyłać do mnie kawior + różne inne rzeczy ale nie dało sie, bo na granicach strasznie sprawdzają pociągi czy się nic nie przemyca. -
Pewien armator swego czasu zaprosił mnie na rejs właśnie do Sankt Petersburga. Chyba czas najwyższy wykorzystać te zaproszenie, tym bardziej, że zniesiono wizy. Co byś powiedział na małe piwne spotkanie na początku maja, kolego Hrustgurd?Comment
-
Niestety w tym czasie będę bawił na innym kontynencie. Wolny czas mam jedynie na początku maja.Comment
Related Topics
Collapse
-
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
-
Channel: Belgia
-
-
Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar.
...
-
Channel: Czechy
-
-
Jeśli ktoś spróbuje piwek w Eisgrub-Bräu https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...a-eisgrub-brau może po około 10 minutowym spacerze kontynuować piwkowanie w kolejnym browarze. Idziemy odwrotnie niż do centrum,...
-
Channel: Niemcy
-
-
O piwach z browaru Griffin z londyńskiego Chiswick (należącego do Asahi) z tej serii była dawno temu już mowa:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-s-vintage-ale
Jednak każdy rocznik to inna receptura, stąd założyłem...-
Channel: Anglia
2024-11-23, 23:51 -
-
Piwo o parametrach 10. 5 i 4, 5 % alk, co zresztą jak byk stoi na etykiecie, co by każdy wiedział, z czym ma do czynienia.
Ładny ziołowo-słodowy zapach.
Piana potężna i utrzymuje się długo, średniopęcherzykowa, potem cieniutka obrączka, nikłe ślady na szkle.
Kolor pełny...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment