Poszukuję otwieraczy typu kapsel. Jeśli ktoś ma najchętniej kupię, wymienię na coś innego piwnego. Na oferty czekam na pw. ewentualnie zdjęcia w temacie.
W przyszłości, gdy będziesz pisał podobne ogłoszenie, to staraj się skupić na jego treści. Napisz wówczas czy interesują Cię wszystkie otwieracze w kształcie kapsla, czy może tylko polskie, z jakiego materiału. Roboty z tym niewiele, a korzyść dla czytających duża.
W przyszłości nie przejmuj się komentarzami kolegi pieczarka.
Nie musisz nic poprawiać - szukasz otwieraczy typu kapsel i tyle, możesz je kupić lub wymienić, super, nie chcesz zaśmiecać tematu i zapraszasz na PW, rewelacja.
Wszystko jest jak trzeba.
Mam jeszcze taką przypinkę piwną z browaru Hirter z Austrii. Wykonana z takiego jakby filcu.
Wymienię na jakiś fajny kapsel do kolekcji.
Propozycje na maila badejzakot@gmail.com...
Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość ...
Comment