Moja prośba do kolekcjonerów ( specjalność otwierasze , sądzę , że inne specialności mają ten sam problem ) jest następująca - aby weryfikować tzn. ( usuwać ) nieaktualne informacje w tym dziale , bo dochodzi do takich paradoksów , że zainteresowany jednocześnie poszukuje i oferuje ten sam "wzorek " a jak jest w istocie , niewiadomo . Parę razy starałem się ustalić czy oferuje , czy poszukuje , odpowiedzi niestety nie było .
Birofilistyka - Oferowane - Poszukiwane
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Poszukuję podstawek z browaru w Elblągu. Numeracja wg katalogu ELBEB- 20, 23, 59, 61, 86, 88. Może ma ktoś taki zestaw na zbyciu.
-
-
-
Cześć, posiadam ten adres od lat i chciałbym go sprzedać. Doskonały na stworzenie swojej strony online nawiązującej do zainteresowań. Na pewno ułatwi kontakt z innymi kolekcjonerami.
Warto pamiętać, że w dowolnym momencie można ją odsprzedać w cenie zakupu innej osobie i...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
2023-08-02, 12:02 -
-
Uprzejmie się witam
Poszukuję butelek, porcelanek, etykiet, podkładek, skrzynek z browarów z miasteczka Soldin - Myślibórz oraz Küstrin - Kostrzyn nad Odrą. Temat bardzo niszowy, ale liczę na to, że wśród forumowiczów znajdzie się ktoś kto posiada choć zdjęcia butelek...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2022-03-29, 14:52 -
-
Witam. Poszukuję podstawek Abyss ABYSS 001,002,003. Brewera BREWR 002. Gryfus GRYFS 001. Ninkasi NKASI 002. Pivovsky PIVOV 006. Piwoteka PIWTE 002 "mini". Trzech Kumpli TRZKU 002 i 008 oraz Jabłonowo JABBL 007. Kupię lub wymienię na inne podstawki. Proszę o PW i z góry dziękuję
-
2020-02-19, 18:40 -
- Loading...
- Koniec listy.