Aukcje WOŚP
Collapse
X
-
po zakończeniu proszę o zgłoszenie do usunięcia.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Wielkie dzięki dla dla forumowiczów za wsparcie WOśP , ceny otwieraczy przerosły moje oczekiwania
Jeden otwieracz już dostarczony , myślę że pozostałe fanty trafia do właścicieli w najbliższych dniach łącznie z dodatkowymi gratisamiMniej książków więcej piwaComment
-
Related Topics
Collapse
-
40. Ogólnopolska Giełda Birofilów. W czasie trwania giełdy odbędzie się II Spotkanie Wielkopolskich Kapslarzy, oraz zbiórka kapsli na następną aukcję WOŚP w 2020 r....2019-04-08, 19:34
-
Bractwo Piwne w tym roku również dokłada swoją cegiełkę do Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Pod poniższym linkiem jest aukcja z kapslami z II Giełdy Birofiliów Piwowary 2018. Kapsel giełdowy i pięć próbnych wykonanych tylko w 1 egzemplarzu. Zapraszamy do licytacji...
https://...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Podobnie jak w zeszłym roku, jako Podkarpacki Klub Birofilów wystawiliśmy aukcje charytatywne, z których pieniądze tym razem zostaną przekazane na leczenie i rehabilitację Łucji Nosek z okolic Rakszawy, więcej informacji na ten temat można znaleźć TUTAJ
W sumie jest to 48 różnych kapsli,...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Browar restauracyjny sporych rozmiarów, założony w 2009 roku.
Znajduje się w pobliżu dużej węzłowej stacji kolejowej Hardbrücke.
Z centrum Zürichu dojazd pociągiem trwa 3 minuty. Alternatywnie można dojechać tramwajem w niecałe 30 min.
W dawnym przemysłowym obiekcie...-
Channel: Szwajcaria
2023-09-03, 10:58 -
-
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment