Zbiór Szczecina - lata 50 i standard
Collapse
X
-
Zbiór Szczecina - lata 50 i standard
Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Tagi: brak -
Related Topics
Collapse
-
Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
- etykiety powklejane w 4 segregatorach
...5 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-09-25, 16:09 -
-
...Start2024-09-27Koniec2024-09-28AdresGrodziska 15, 05-870 Błonie, Browar Artezan
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 11:07 -
-
Mój zbiór etykiet polskich z podziałem na browary restauracyjne , rzemieślnicze i kontraktowe . W ciągu najbliższych 2 tygodni dołoże reszte ktora zalega w szufladzie . Jeśli ktoś ma ochotę wesprzeć kolekcję chetnie przyjmę wszystko czego niemam wzamian za inne ety , podstawki i kapsle...
-
Channel: Moje zbieranie
2019-05-26, 15:36 -
-
-
Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...1 Photo
-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-19, 15:40 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment