Kegi 30 i 50 litrów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cororo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.04
    • 766

Kegi 30 i 50 litrów

Witajcie ! Mam na zbyciu 5 kegów gumowanych - 30 i 50 litrów. Możliwa wymiana na etykiety z browarów polskich lub sprzedaż . W razie zainteresowania mogę je zabrać na giełdę krakowską (20.02.2010) . Szczegóły na PW.
  • eml
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.03
    • 1

Keg

Witam

Wlasnie znalazlem Pana ogloszenie.
    Niestety zadnych etykiet nie posiadam,
    ale chetnie odkupie od Pana 2 kegi,
    jesli ogloszenie nadal jest aktualne.

Prosze dac znac na maila: eml@vp.pl

z gory serdecznie dziekuje

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Czechy, Počátky, Počátky 36, Pivovar Počátky
      heckler
      Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
      Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
      2023-06-15, 11:52
    • macmar7878
      do sprzedania kegi po piwie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim ...
      macmar7878
      Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)

Kegi oczywiście z legalnego źródła;
      Wojewodztwo slaskie
      T:576046066...
      2022-04-25, 11:07
    • Grbuy
      Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
      Grbuy
      Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
      2023-11-30, 20:57
    • heckler
      Czechy, Hlavní 425, Třebotov, Pivovar Kulivá Hora
      heckler
      Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
      2025-01-07, 07:41
    • bastion
      Ukraina, Ivano - Frankivsk, Sacharowa 23, Molfar Brewery. [ Bez wyszynku]
      bastion
      Kolejny browar rzemieślniczy w Ivano- Frankivsku. O ile trafienie do innych nie było łatwe, to ten już całkowicie jest zakonspirowany. Dawne zakłady na pierwszy wygląd puste ukrywają w swoich trzewiach kilka firm, które nie bardzo chcą się pochwalić swoim istnieniem na jakichkolwiek reklamach...
      2022-12-03, 19:37
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...