Poszukiwany kapsel

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • msoba
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.04
    • 58

Poszukiwany kapsel

Poszukuję kapselek z kolekcji Br.Kormoran "Literki" a konkretnie brakuje mi literki "C". Jeśli ktokolwiek posiada takiego dubla, byłbym zobowiązany
    Attached Files
  • for_ma
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.09
    • 42

Wymiana?

Posiadam taki kapsel, ale nie wiem, czy Pan nadal go poszukuje. Jeśli tak, to proszę się odezwać. Ja posiadam sporo kapsli na wymianę, więc może udałoby się nam je wymienić na takie, których jeszcze nie posiadamy?

Comment

• msoba
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2007.04
      • 58

literkę "C" już zdobyłem, ale w sumie brakuje mi literki "O" lib cyfry "0". nie wiem czym one się różnią. na pewno kształtem, ale nie pamiętam która jest grubsza, więc też nie kojarzę którą mam

oprócz tego brakuje mi jednego klauna żółtego do pełnej serii (jeśli masz klauny to sprecyzuję którego nie mam)

w załączeniu moje polskie duble i reklamowe kormorana (wyślę na 2 maile bo można tylko 5 załączników)

jakby interesowała Ciebie egzotyka to też coś posiadam. powiedz to wyslę

na alle pod nickiem msoba też coś sprzedaję, więc jakby się znalazła fajna wymianka, to bym tam wycofał

mam też wafle, które zamienię na kapsle
      znalazłoby się też trochę szkła, długopisy i inne gadżety ;p

generalnie jestem otwarty na poszerzanie kapslowej kolekcji
      Attached Files

Comment

• msoba
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2007.04
        • 58

dalsza część
        Attached Files

Comment

• for_ma
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2009.09
          • 42

Wymiana?

Wydaje mi się, że Pan zbiera tylko polskie kapsle, więc przesyłam zdjęcia moich polskich dubli. Akurat mam ich pięć, więc zmieszczą się na ten post.
          Ja osobiście zbieram tylko kapsle, ale za to wszystkie. Zrywki mnie nie interesują.
          mariolafortuna@gmail.com
          Attached Files

Comment

• for_ma
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2009.09
            • 42

Wymiana?

Mam brakującą literkę "O", jak i cyfrę "0", różnicę będzie widać na skanie. Posiadam również żółte klauny, ale nie jest to pełna seria, więc nie wiem czy akurat wśród nich znajduje się ten Panu brakujący. Jak Pan go znajdzie na zdjęciu, to proszę go zaznaczyć.
            Dubli zagranicznych mam o wiele więcej. Gdyby i one Pana interesowały, to mogę dosłać zdjęcia.
            Attached Files

Comment

• msoba
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2007.04
              • 58

poszzukiwany klaun

poszzukiwany klaun
              Attached Files

Comment

• msoba
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2007.04
                • 58

poszukiwane też inne serie

no jeżeli posiada też ktoś "ptaki", "konie", "czołgi", "samochody" (bo mam tylko 1szt), "samoloty" (jedna część ale którą mam nie pamiętam ), "śmigłowce" i "lokomotywy" to też wymienię lub kupię
                trochę już serii mam,ale jak widać wciąż to niewielka ich część
                pozdrawiam

Comment

• Adasko74
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2007.06
                  • 156

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika msoba Wyświetlenie odpowiedzi
                  no jeżeli posiada też ktoś "ptaki", "konie", "czołgi", "samochody" (bo mam tylko 1szt), "samoloty" (jedna część ale którą mam nie pamiętam ), "śmigłowce" i "lokomotywy" to też wymienię lub kupię
                  trochę już serii mam,ale jak widać wciąż to niewielka ich część
                  pozdrawiam
                  Jutro ,albo jeszcze dziś coś wystawie na allegro

Comment

Przetwarzanie...
                  X