Informacja poszła na PW
wyprzedaję swoją kolekcję wafli, podstawek... może Cie coś zainteresuje...
Collapse
X
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Related Topics
Collapse
-
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji....
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Witam,
do sprzedania mam moją kolekcję podkładek pod piwo, zbieraną przez ostatnie 20 lat.
Posiadam podkładki z lat '90, '00 i współczesne, głownie z krajów takich jak Polska, Czechy, Węgry, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Słowacja, Wlk. Brytania, ale też...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.-
-
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment