Szukam taśmy gęsia skórka- Lucanus.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

Tak więc składam już jedno zamówienie, a że sam się nie fatyguję i trzeba zamówić na hurtownię chciałbym zamówić wszystko razem.
    Czy ktoś jeszcze jest chętny?
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Cooper
      🍼🍼
      • 2002.11
      • 6056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedzi
      Taśmy są firmy 3M
      Ciekawe. Albo więc pojawił się nowy producent albo produkt o którym piszesz to nie jest zupełnie to samo co taśma której produkcja zakończyła się 2-3 lata temu.
      Jesli masz możliwość zamieść tutaj fotkę tej taśmy 3M bo może sie okazać iż będzie małe rozczarowanie po zamówieniu.
      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• grzeber
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2002.05
        • 2875

Lenistwo, wystarczy zajrzeć na stronę producenta. Zapewne chodzi o tą: Taśma Scotch Magic usuwalna. Producent sam podaje, iż "zastępuje tradycyjną gęsią skórkę" ale jaka jest praktyka w wypadku etykiet, wyjdzie z czasem.
        pozdrawiam
        www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• Cooper
          🍼🍼
          • 2002.11
          • 6056

I tą dokładnie taśmę widziałem po zasadzeniu w gogle txtu "taśma gęsia skórka"
          Po pierwsze nikt jej jeszcze nie sprawdzał a i wślepiając się w miniaturkę jej zdjęcia zaryzykuje stwierdzenie że nie jest to taka sama taśma jakiej szukamy.
          Osobiście wolałbym obrócić ją w łapach przed zakupem bo póki co jestem sceptyczny. Na szczęście nie prędko będę musiał dokonać zakupu tego surogatu.
          Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
          1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• mwa
            • 2003.01
            • 5071

Ja nie mogę powiedzieć czy to to samo czy nie. Dlatego zapytałem producenta.
            Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Krzych15
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2002.10
              • 596

Adam jak będziesz zamawiał pamiętaj też o mnie.
              krzych
              Dzień bez piwa to stracony dzień.

Comment

• darkowaw
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2009.12
                • 9

Witam,
                Swego czasu tez poszukiwalem gesiej skorki. Nie ma i nie bedzie, tak jak pisali poprzednicy fabryka poszla z dymem i nikt nie pokusil sie o wznowienie produkcji. Tasmy wyskakujace na wyszukiwarkach ladnie wygladaja na zdjeciach, bo jak dzwonilem po sklepach, ktorych linki podala wyszukiwarka to odpowiedz byla zawsze ta sama - nie ma i nie bedzie. Tasma scotch magic, ktorej teraz zmuszony jestem uzywac, nie sprawdza sie do konca przy starych etykietach, ktore drukowane byly na papierze drzewnym badz makulaturowym. Przy odrywaniu odchodzi z wloknami papieru. Przy nowym etykietach, takiego problemu nie ma, bo papier jest zazwyczaj kredowany badz metalizowany i dodatkowo kalandrowany.
                Co prawda gesia skorka tez ma swoja wade, bo po dluzszym czasie klej wchodzi w pory papieru i nawet jego usuniecie pozostawia tluste plamy.
                Tyle ode mnie
                Pzdr

Comment

• mwa
                  • 2003.01
                  • 5071

Czyli jak ktoś chce to niech pisze, ale sam się nie znam i nie będę miał możliwości sprawdzić.
                  Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• mwa
                    • 2003.01
                    • 5071

W odpowiedzi na mojego maila:

dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą, która zawiera produkty o najwyższej jakości. Nasze taśmy jak najbardziej nadają się do podklejania etykiet. Poniżej zaprezentuję dwa alternatywne produkty wraz z opisem ich właściwości. Mam nadzieję, iż spełnią one Państwa oczekiwania.

Attached Files
                    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Stolp
                      Porucznik Browarny Tester
                      🍼🍼
                      • 2002.06
                      • 493

tutaj:
                      Wypróbuj szybkie serwery www gdzie prosty panel zarządzania,instalator aplikacji i kompetentna pomoc techniczna to podstawa ⁞ tani hosting od 49zł/rok

jest podobno jeszcze 38 sztuk, ale dostępne tylko w rejonie (opis ze strony):

" Dowóz zamówionych produktów
                      Zamówione przez Państwa produkty dowozimy bezpłatnie na terenie powiatów:
                      - głogowskiego,
                      - polkowickiego,
                      - nowosolskiego,
                      - wschowskiego,
                      - górowskiego,
                      - lubińskiego. "

Jeżeli wykupisz cały zapas, to w ramach podziękowań chętnie przyjmę 1 sztukę
                      Last edited by Stolp; 2011-07-27, 18:00.
                      Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
                      Szukam
                      e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
                      https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa

Comment

• Stolp
                        🍼🍼
                        • 2002.06
                        • 493

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedzi
                        Taśma malarska nie nadaję się do wklejania etykiet ,ta taśma po jakimś czasie bardzo się asymiluję z materiałem do którego została przyklejona, miałem nie raz tą taśma do czynienia i jej nie polecam, gęsia skórka też zostawia ślady po swojej bytności na papierze ale po około 20-30 latach i to też zależy od jakości papieru, morał jest taki że jak nie masz gęsiej skórki to masz przesrane
                        No to teraz jest prawie tak, jak w stanie wojennym z papierem toaletowym
                        Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
                        Szukam
                        e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:

Comment

• Cooper
                          🍼🍼
                          • 2002.11
                          • 6056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stolp Wyświetlenie odpowiedzi
                          jest podobno jeszcze 38 sztuk
                          Wychodzi po rolce na każdy milion mieszkańców. Dokąd idziesz Polsko

Comment

• Stolp
                            🍼🍼
                            • 2002.06
                            • 493

No to mam. W końcu to tylko niecałe 0,5 km ale zawsze. Oczekuję interesujących propozycji wymiennych z tematów mojego "podpisu" pod postem. Nie ma możliwości zakupu - tylko wymiana. W końcu ja też się musiałem postarać
                            Last edited by Stolp; 2011-08-07, 08:35.
                            Szukam

Comment

• cororo
                              Kapitan Lagerowej Marynarki
                              • 2003.04
                              • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stolp Wyświetlenie odpowiedzi
                              No to mam. W końcu to tylko niecałe 0,5 km ale zawsze. Oczekuję interesujących propozycji wymiennych z tematów mojego "podpisu" pod postem. Nie ma możliwości zakupu - tylko wymiana. W końcu ja też się musiałem postarać
                              Gęsia skórka znów jest dostępna w sklepach. W kilku sklepach papierniczych w Warszawie na przełomie stycznia i lutego zakupiłem około 50 rolek. Dowieziono mi również taśmę do papierniczego w Stąporkowie. Lechu Ty to zawsze jesteś "na czasie"!

Comment

• Stolp
                                🍼🍼
                                • 2002.06
                                • 493

Czas jest względny W każdym razie jakby ktoś jeszcze potrzebował, to pisać na pw
                                Szukam

Comment

Przetwarzanie...
                                X