Tak więc składam już jedno zamówienie, a że sam się nie fatyguję i trzeba zamówić na hurtownię chciałbym zamówić wszystko razem.
Czy ktoś jeszcze jest chętny?
Ciekawe. Albo więc pojawił się nowy producent albo produkt o którym piszesz to nie jest zupełnie to samo co taśma której produkcja zakończyła się 2-3 lata temu.
Jesli masz możliwość zamieść tutaj fotkę tej taśmy 3M bo może sie okazać iż będzie małe rozczarowanie po zamówieniu.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Lenistwo, wystarczy zajrzeć na stronę producenta. Zapewne chodzi o tą: Taśma Scotch Magic usuwalna. Producent sam podaje, iż "zastępuje tradycyjną gęsią skórkę" ale jaka jest praktyka w wypadku etykiet, wyjdzie z czasem.
I tą dokładnie taśmę widziałem po zasadzeniu w gogle txtu "taśma gęsia skórka"
Po pierwsze nikt jej jeszcze nie sprawdzał a i wślepiając się w miniaturkę jej zdjęcia zaryzykuje stwierdzenie że nie jest to taka sama taśma jakiej szukamy.
Osobiście wolałbym obrócić ją w łapach przed zakupem bo póki co jestem sceptyczny. Na szczęście nie prędko będę musiał dokonać zakupu tego surogatu.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Witam,
Swego czasu tez poszukiwalem gesiej skorki. Nie ma i nie bedzie, tak jak pisali poprzednicy fabryka poszla z dymem i nikt nie pokusil sie o wznowienie produkcji. Tasmy wyskakujace na wyszukiwarkach ladnie wygladaja na zdjeciach, bo jak dzwonilem po sklepach, ktorych linki podala wyszukiwarka to odpowiedz byla zawsze ta sama - nie ma i nie bedzie. Tasma scotch magic, ktorej teraz zmuszony jestem uzywac, nie sprawdza sie do konca przy starych etykietach, ktore drukowane byly na papierze drzewnym badz makulaturowym. Przy odrywaniu odchodzi z wloknami papieru. Przy nowym etykietach, takiego problemu nie ma, bo papier jest zazwyczaj kredowany badz metalizowany i dodatkowo kalandrowany.
Co prawda gesia skorka tez ma swoja wade, bo po dluzszym czasie klej wchodzi w pory papieru i nawet jego usuniecie pozostawia tluste plamy.
Tyle ode mnie
Pzdr
dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą, która zawiera produkty o najwyższej jakości. Nasze taśmy jak najbardziej nadają się do podklejania etykiet. Poniżej zaprezentuję dwa alternatywne produkty wraz z opisem ich właściwości. Mam nadzieję, iż spełnią one Państwa oczekiwania.
Zbieramporcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA: https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Taśma malarska nie nadaję się do wklejania etykiet ,ta taśma po jakimś czasie bardzo się asymiluję z materiałem do którego została przyklejona, miałem nie raz tą taśma do czynienia i jej nie polecam, gęsia skórka też zostawia ślady po swojej bytności na papierze ale po około 20-30 latach i to też zależy od jakości papieru, morał jest taki że jak nie masz gęsiej skórki to masz przesrane
No to teraz jest prawie tak, jak w stanie wojennym z papierem toaletowym
Zbieramporcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA: https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Wychodzi po rolce na każdy milion mieszkańców. Dokąd idziesz Polsko
No to mam. W końcu to tylko niecałe 0,5 km ale zawsze. Oczekuję interesujących propozycji wymiennych z tematów mojego "podpisu" pod postem. Nie ma możliwości zakupu - tylko wymiana. W końcu ja też się musiałem postarać
No to mam. W końcu to tylko niecałe 0,5 km ale zawsze. Oczekuję interesujących propozycji wymiennych z tematów mojego "podpisu" pod postem. Nie ma możliwości zakupu - tylko wymiana. W końcu ja też się musiałem postarać
Gęsia skórka znów jest dostępna w sklepach. W kilku sklepach papierniczych w Warszawie na przełomie stycznia i lutego zakupiłem około 50 rolek. Dowieziono mi również taśmę do papierniczego w Stąporkowie. Lechu Ty to zawsze jesteś "na czasie"!
Czas jest względny W każdym razie jakby ktoś jeszcze potrzebował, to pisać na pw
Comment