Kupię , a najchętniej wymienię na inne , otwieracze - tzw. beczki takie jak ID- 38872, ten akurat ma sygnaturę browaru , mnie równierz interesują wydania z herbami miast . Ich emisja była w ciągu dekady 1970 a 1980 r,pochodzą z lat mojej młodości i dlatego chciałbym je ocaliś od zapomnienia wystawiając je w galerii na Browarze Biz .
Otwieracze - beczki
Collapse
X
-
otwieracze - beczki
Witaj
Mam ciekawą metalową beczułkę czeską - ze spartakiady w 1985 roku. Mam też na wymianę drewniane beczułki - otwieracze. Wymienię na inne czeskie (lub związane z czeską marką piva). Gdybyś był zainteresowany, pisz na PW - podeślę zdjęcia.niepoprawny czechofil
Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
WISŁA MISTRZ!
-
Witaj , mnie interesują tylko i wyłącznie beczułki z herbami polskich miast albo browarów , na wymianę mam beczkę Pilsnera Urquella ze "słoneczkiem w czerwonej obwódce z cyfrą 12 %" po drugiej stronie napos - Tsecin albo Tisetin , napis jest wypalony niewyraźnie . podeślij fotki co masz z beczek . Pozdrawiam .
urqelaComment
-
Witaj , mnie interesują tylko i wyłącznie beczułki z herbami polskich miast albo browarów , na wymianę mam beczkę Pilsnera Urquella ze "słoneczkiem w czerwonej obwódce z cyfrą 12 %" po drugiej stronie napos - Tsecin albo Tisetin , napis jest wypalony niewyraźnie . podeślij fotki co masz z beczek . Pozdrawiam .
urqela
Posyłam fotkę tych, które mam na wymianę. Pilsner mnie interesuje. Daj znaćniepoprawny czechofil
Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
WISŁA MISTRZ!
Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam!
Czy ktoś spotkał się z sytuacją, gdzie beczka zawierała dość sporą szparę na dnie jak na załączonych obrazkach? Szpara rozciąga się na całą średnicę, ale przy jednym końcu jest ona dość spora. Jestem świadomy, że można beczkę uszczelnić, gdy zawiera szpary między...-
Channel: Sprzęt
-
-
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Będąc w sobotę w Gliwicach, lokal ten przyciągnął dość wczesnymi godzinami otwarcia:
sob- niedz - od 12:30, pn-czw - od 15:00, pt. od 13:00.
z zewnątrz nie zachęcał do wejścia
Jest tu Bernard z wajchy w 3 odsłonach.
Byliśmy w porze obiadowej...-
Channel: Śląskie
2024-03-02, 02:21 -
-
Pszenica z sokiem z mango.
Ekstrakt 13.0*, alko 5.0%.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - nie za dużo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, blady pomarańczowy.
Aromat - cytrusy, multiwitamina, stary Bobofruit (taki z PRL-u).
Smak...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-10-18, 18:48 -
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment