Lokomotywy i pociągi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Nowe Miasto Lubawskie, Kopernika 9C, Browar Nowomiejski/Piwoteka
    dadek
    Gdy z Markiem Putą z Piwoteki widziałem się na ostatnim jesiennym Warszawskim Festiwalu Piwa zapytałem czy w tygodniu mógłbym wpaść do nowego browaru w Nowym Mieście Lubawskim. Nie było problemu - "zadzwoń jak będziesz jechał a uprzedzę chłopaków to ci pokażą oba" - powiedział...
    2022-11-07, 01:04
  • pebejot
    Słowacja, Skalica, Komenského 408/2, Pivovar Špicer
    pebejot
    Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
    W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....
    2025-01-25, 22:06
  • Alkoneser
    Austria, Wiedeń, Rechte Wienzeile 21/1, Vytopna Railway Restaurant
    Alkoneser
    Niektórzy mogą franczyzę znać z Pragi, gdyż jest tam podobny lokal.

Główną atrakcją lokalu jest to, że wszystkie stoły połączone są ze sobą torami kolejowymi i wszystkie zamówienia dostarczane są na miniaturowych pociągach, które zatrzymują się przy stoliku do którego...
    2023-06-20, 22:38
  • pebejot
    Jarosławiec, Bałtycka 14, Hotel & Browar Król Plaza
    pebejot
    Na północno-wschodnich rubieżach województwa zachodniopomorskiego, w znanej nadmorskiej miejscowości Jarosławiec, od niespełna roku działa nowy browar restauracyjny.
    Browar znajduje się w ekskluzywnym hotelu Król Plaza.
    Król Plaza to stale rozbudowywany zespół hoteli i apartamentów w...
    2023-06-03, 10:32
  • pebejot
    Austria, Zwettl, SySyrnauer Str. 22-25, Privatbrauerei Zwettl
    pebejot
    Urocze miasteczko Zwettl miałem okazję zwiedzić w sobotę 7 grudnia.
    Tą okazją był przejazd specjalnym pociągiem adwentowym, zestawionym z dwuosiowych wagonów i parowozu.
    Rozkładowe pociągi pasażerskie nie dojeżdżają do Zwettl już od kilkunastu lat.
    Godzinną przerwę...
    2024-12-20, 12:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...