Etykiety z St Lucia. Mam też sporo etykiet zagranicznych na wymianę oraz jakieś zagraniczne wafle. Wszystko wymienię za kapsle. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to porobię skany, dużo etykiet posiadam z kontrami i krawatami.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamil92rypin
Etykiety z St Lucia. Mam też sporo etykiet zagranicznych na wymianę oraz jakieś zagraniczne wafle. Wszystko wymienię za kapsle. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to porobię skany, dużo etykiet posiadam z kontrami i krawatami.
Ciebie też zrobił w balona?
Ponad półtora miesiąca temu wysłałem mu list z kapslami i od tej pory koleś zapadł się pod ziemię, nie odpowiada na maile, na PW....porażka.
Chyba trzeba będzie wysłany towar wpisać na straty
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamil92rypin
Kamil.
Witam
Jestem zainteresowany wymianą .Porób skany to może się dogadamy.Z tym tylko, że wysyłasz jako pierwszy, bo z tego co czytam z powyższych postów to raczej nie wymieniasz tylko przyjmujesz jako darowiznę.... ale mogę się mylić, więc zaryzykuję.
Ciebie też zrobił w balona?
Ponad półtora miesiąca temu wysłałem mu list z kapslami i od tej pory koleś zapadł się pod ziemię, nie odpowiada na maile, na PW....porażka.
Chyba trzeba będzie wysłany towar wpisać na straty
tak, niezla wtopa
zastanawiam się czy nie podac jego danych do publiczej wiadomosci - jak sie reszta Towarzystwa dowie kto to , to kolo bedzie spalony
Jeśli Ciebie też zrobił w balona (wysłałes kapsle i zero odpowiedzi) jak becika to publikacja danych jest jest jak najbardziej na miejscu. Jeśli kamil92rypin ma coś na swoja obronę nich się odezwie i tyle.
Jeśli Ciebie też zrobił w balona (wysłałes kapsle i zero odpowiedzi) jak becika to publikacja danych jest jest jak najbardziej na miejscu. Jeśli kamil92rypin ma coś na swoja obronę nich się odezwie i tyle.
Może i racja ... tylko co na to ustawa o ochronie danych osobowych ? Nie jestem pewien czy można ot tak podawać publicznie czyjeś dane bez zgody danej osoby.
Może i racja ... tylko co na to ustawa o ochronie danych osobowych ? Nie jestem pewien czy można ot tak podawać publicznie czyjeś dane bez zgody danej osoby.
Ja mam to gdzieś czy można czy nie, jak chcę to tak zrobię, najwyżej później będę się martwić. Ja to zawsze mówię: To nie Irak, nikt mi łba nie urżnie, a tylko tym bym się zmartwił
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Ja mam to gdzieś czy można czy nie, jak chcę to tak zrobię, najwyżej później będę się martwić. Ja to zawsze mówię: To nie Irak, nikt mi łba nie urżnie, a tylko tym bym się zmartwił
to ja zaczne, jesli każdy dopisze kawałek to nikt nikogo za tyłek nie wezmie
Kiedyś (w połowie zeszłego roku) nabyłem od autora wątku zestawik etykiet na Allegro. Po pewnym (stosunkowo niewielkim) czasie od wpłaty dostałem maila (chyba w odpowiedzi na moje pytanie o los przesyłki, ale nie jestem tego pewny), że ze względu na jakiś wyjazd wysyła dopiero teraz, a w ramach rekompensaty za opóźnienie dorzuci parę etykiet gratis. I tak też się stało, zestaw i dodatkowe ety otrzymałem. Tak więc w moim przypadku było OK. Trafiały mi się znacznie gorsze problemy.
Comment