Mam na zbyciu 3 regały (szafki, półki - jak kto woli) do prezentacji różnych kolekcji, np. kapsli, kapslochów, podstawek, otwieraczy. Sam niedawno kupiłem, ale życie co rusz zaskakuje zmianami... Półki można zawiesić na ścianie lub postawić. Solidna konstrukcja. Wymiary mniejszych (2 sztuki): 65 cm wysokość, 63 długość, 10 głębokość; każda półka ma wewnątrz ok. 11,5 cm wysokości. Wymiary większej (1 sztuka): 80 wys., 130 dł., reszta tak samo. Odstąpię lub wymienię na gadżety z logo Szwejk lub czeskie otwieracze. Szafki wchodzą do samochodu osobowego. Odebrać można w Małopolsce. Proszę o kontakt na PW. Jak zwykle zanim wystawię na Allegro, wolę najpierw zapytać czy nie przyda się Forumowiczom.
szafki do prezentacji zbiorów - na zbyciu
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Wreszcie analizy i certyfikaty porobione, można działać z szyszkami 2024
Do naszego magazynu zawitało kilka odmian z naszych polskich upraw:Nie ma tego specjalnie dużo, więc zapraszam póki są
https://www...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2024-11-27, 16:20 -
-
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
witam!!! do sprzedania 2 szt. anty-przypalacz dna, szczegóły w linku:
https://www.youtube.com/watch?v=_euwE8qhZn0
Robiłem pod siebie ale zostało mi materiału więc 2 szt. mam na zbyciu. Oczywiście stal nierdzewna w gat. 304. Sam tego nie spawałem ale zleciłem to firmie...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-02-08, 23:09 -
-
Poszukuję podstawek z browaru w Elblągu. Numeracja wg katalogu ELBEB- 20, 23, 59, 61, 86, 88. Może ma ktoś taki zestaw na zbyciu.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.