Poszukuję kolumny nalewaka w kształcie Kolumny Zygmunta z Browarów Warszawskich. Ewentualne informacje proszę na PW.
Królewskie - Kolumna Zygmunta
Collapse
X
-
Królewskie - Kolumna Zygmunta
Tagi: brak -
-
Comment
-
Chciałbym ponowic moje poszukiwania - chodzi o nalewak Królewskiego w kształcie Kolumny Zygmunta. Jezeli ktoś ma takowe "cóś" na zbyciu prosze na PWComment
-
podobno na giełdzie w Słomczynie ... ja mam tylko samego Zygmunta, który wkurzył się na zamknięcie browaru i zszedł z kolumnyOstatnia zmiana dokonana przez banasrobert; 2011-03-09, 19:27.Comment
-
W ubiegłym roku pokazała się jednak "taka" na Allegro, ale mnie przelicytowanoComment
-
Related Topics
Collapse
-
Nowa miejscówka DZ oddalona ok.200m od starej lokalizacji.Oczywiście jest na ontapie.
-
Channel: Śląskie
-
-
Browar powstał w 2017 roku w portowej dzielnicy Eilandje poprzetykanej dokami i kanałami, od wschodniej strony przyległej do rzeki Schelde. Dojechać można tu tramwajem nr 24. Browar zainstalowano w dość sporym starym budynku z czerwonej cegły pełniącym zapewne niegdyś rolę portowego magazynu....
-
Channel: Belgia
-
-
WitaWitam. Kupie komplet etykiet krolewskiego z dzielnicami. Prosze o info na priv
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Szukam nowych nie klejonych etykiet seria królewskie 18 wzorów z dzielnicami Warszawy .W zamian seria świąteczna Tyskie z grudnia 2018, Ostatecznie mogą być odklejane ale nie uszkodzone,mogę dać też inne birofilia w zamian ,info na priv
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment