Etykieta Warthebraurerei Malzbier
Collapse
X
-
A ładnie to wystawiać wpierw 1 etę na aukcję zatajając w opisie fakt iż ma się ją w masówce ?
Wystawiłeś etę z nadzieją że się ludzie o nią pobiją myśląc że to jedyny znany egzemplarz i będzie ładna sumka.
Naprawdę myslisz że kolejne egzemplarze też pogonisz po kilka stów za sztukę ?
Eta faktycznie bardzo ciekawa ale jej wartośc zależy m.in. od tego jest zachowanych jej egzemplarzy a tych podejrzewam że masz spooooro...
Nieładne zagranie z Twojej stronyOstatnia zmiana dokonana przez Cooper; 2010-10-05, 17:04.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Znalazłem kilkanaście sztuk. Pradziadek w latach 1937-45 prowadził rozlewnię piwa i wód gazowanych. Nie jestem wielkim znawcą rynku etykiet i samego mnie zaskoczyła kwota jaka wyszła na allegro. Nie wiem też czy kilkanaście sztuk to jest masówka? Zbieranie etykiet mnie nie interesuje, mam inne hobby (bilety wizytowe i ekslibrisy). I na nie przeznaczam całą wolną gotówkę.
Comment
-
-
Nie trzeba być znawcą akurat birrofiliów by wiedzieć że jeśli sprzedaje się jakikolwiek starszy przedmiot to wiadomo że zainteresowanie nim będzie większe (czytaj: pójdzie za większą kasę) jesli klient pomysli że występuje on w 1 egzemplarzu niż gdyby wiedział iż jest jego (jak twierdzisz) kilkanaście sztuk.
Ile - w świetle tego co napisałeś - jest warta jedna sztuka oceni rynek ale na pewno nie 620 zeta.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment