witam . mam na sprzedaż kufel " k18 infantere regiment , 4 kompania , 104 " chodzi tutaj o 18 pułk piechoty austro węgier , który brał udział w bitwie pod gorlicami gdzie zginęło 104 żołnierzy z czwartej kompanii. czekam na propozycje zainteresowanych.http://img844.imageshack.us/gal.php?g=p1010047v.jpg
kufel 1 wojna światowa ?
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......-
Channel: Identyfikacja
-
-
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
-
Channel: Czechy
-
-
Witam,
Nadszedł czas wiosennych porządków.
Oddam kufel ze zdjęcia. Niby nic specjalnego, ale wyrzucić szkoda
Jeśłi ktoś jest chętny proszę o kontakt na PW.
Pozdrawiam...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-03-20, 11:49 -
-
Dzień dobry państwu. Proszę o identyfikację kufla, bo dziadek google nie pomaga. Z góry dziękuję.5 Photos
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Zakładam ten wątek w celu informowania o akcjach charytatywnych i pomocowych organizowanych przez browary i branżę piwną,
tak by może ktoś z czytających dzięki temu mógł się włączyć w tego typu działania.
Informowania, gdzie można kupować piwa ukraińskie, by choć...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.