Jak w temacie,ewentualnie flaszki bądź etykiety.Czekam na PW.
Poszukuję porcelanki J.Pawlik Nisko
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:
1. Czy takie porcelanki występowały...1 Photo-
Channel: Historia
-
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam poszukuję porcelanek z Górnego Śląska np Laurahütte Kattowitz Schoppinitz Rosdzin Pless Radzionkau itd.
Proszę propozycje z ceną
Pozdrawiam z Giszowca...-
2024-05-10, 09:15 -
-
Poszukuję piwnych artefaktów związanych z przedwojennymi Bobolicami (Bublitz).
Jeśli ktoś posiada takowe lub zna miejsce ich pobytu, będę wdzięczny za kontakt/informację.
Z Bublitz zbieram także inne pamiątki (pocztówki, zdjęcia, wieszaki, monety i inne rzeczy sygnowane...-
2022-05-19, 10:48 -
-
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
- Loading...
- Koniec listy.