Kapsle dziewicze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • matibo123
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.09
    • 12

Kapsle dziewicze

Witam ,jestem zainteresowany kupnem różnych kapsli dziewiczych polskich i zagranicznych .
    Ilości hurtowe i pojedyńcze ale w przesyłce łącznie conajmniej 100 sztuk ,żeby nie kupować po kilka sztuk i za każdym razem pokrywać koszty przesyłki .Jeśli masz propozycję to czekam na zdjęcia oferowanych kapsli z cenami .Pozdrawiam Jacek
  • Gacka
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.10
    • 373

Jesli chodzi o najmniej STO roznych kapsli dziewiczych,mozesz nie doczekac sie oferty.
    Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• cumbaya
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2004.07
      • 52

Co rozumieć przez pojęcie: "ilości hurtowe"? Powyżej ilu sztuk dla ciebie to ilośc hurtowa jednego wzoru ? 2-3, 10 czy może 100?

Comment

• matibo123
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2010.09
        • 12

Jak masz 2 ,3 lub 10 albo 100 to daj ofertę

Comment

• ARTHUR
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.07
          • 2338

Mam po 3-4 kapsle te same dziewicze,a także pojedyncze z 50 by sie napweno znalazło lub wiecej.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
            Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
            Alkoneser
            Cześć,
            moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
            Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
            2023-06-20, 13:01
          • Grygajestem
            Wymiana kapsli
            Grygajestem
            Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
            2022-07-13, 13:59
          • Dermid
            Identyfikacja kapsli (3)
            Dermid
            Witam forumowiczów,
            wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
            2020-03-04, 21:44
          • ART
            Kupię / przyjmę skrzynki piwne - 10-15 sztuk - Opole i okolice
            ART
            Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
            2022-03-16, 19:56
          • Serek82
            Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2020
            Serek82
            Zapraszam do udziału w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli 2020.
            Ankieta jest w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020 r.

Formularze będę wysyłał do osób, które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info na PW lub na adres ...
            2020-09-22, 07:52
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...