szukam etykiet świątecznych oraz z motywem kobiety ,na wymianę mam etykiety ,podstawki, kapsle ,polskie i zagranica , można pisać na e mail brandysmarek@poczta.onet.pl
Odnawiam temat , szukam etykiet święta, kobiety , pociągi , wymiana za podobne rzeczy , mam do wymiany 400 polskich wzorów kapsli dziewiczych za braki do zbioru plus z 200 otwieranych
Odświeżam temat , szukam etykiet z motywem ,,kobiety, święta, pociagi oraz kapsli z krajów egzotycznych , w zamian podobne walory birofilskie plus podstawki
Szukam etykiet z całego świata motyw ,, kobiety , święta, pociągi,kozły , zaprzęgi z piwem ,kapsle polskie,krajów egzotycznych, w zamian podobne birofilia plus podstawki polskie i zagraniczne
Cześć,
mam na wymianę etykiety świąteczne oraz z kobietami.
Wzamian interesują mnie etykiety ze zwierzętami z całego świata.
Kontakt email: LPrzeczek@seznam.cz Pzdr.
Lech (Czechy)
Ponawiam temat, szukam etykiet z motywem święta , kobiety , pociągi kozły, zaprzęgi z piwem etykiety polskich browarów restauracyjnych oraz polskie i egzotyczne kapsle , w zamian takie same rzeczy , oraz podstawki polskie i zagraniczne , możliwość wymiany na giełdzie w Krakowie 21 luty
Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
Czy ktoś zbiera etykiety z piw puszkowych?
Zauważyłem ostatnio, ze wiele miejscowych piw ma etykiety, które dość łatwo się odklejają.
Można je obejrzeć tu:
Comment