jak w temacie, muszę skompletować to co jest na rynku dla znajomego kolekcjonera z zagranicy a i pewnie swoją kolekcję bo słaby jestem z polskich etykiet
Kupię etykiety z polskich browarów restauracyjnych
Collapse
X
-
Kupię etykiety z polskich browarów restauracyjnych
Tagi: brak
-
-
kol. Wisław Złotko wzbogacił zbiór o etykiety Radomskiego mikrobrowaru przy czym nie spowodował równocześnie bankructwa mojego portfela - Dziękuje !
Nadal poszukuje etykiet z pozostałych browarów restauracyjnych przy czym od razu oznajmiam, ze fundusze na etykiety polskie mam bardzo ograniczone !
Dostałem także inne oferty za które serdecznie dziękuje ale niestety ceny rzędu od 3 do 20zl/szt to nie mój przedział cenowy w takiej cenie wolę kupić etykiety od Panamy do Korei Północnej włącznie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny Wyświetlenie odpowiedziDostałem także inne oferty za które serdecznie dziękuje ale niestety ceny rzędu od 3 do 20zl/szt to nie mój przedział cenowy w takiej cenie wolę kupić etykiety od Panamy do Korei Północnej włącznieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Piotrek to mój błąd Twoją ofertę dostałem ale jak widzę nie przeczytałem ze zrozumieniem dalszą część przenoszę na kanał prywatny - dzięki za sygnał bo jak czytam Twoje wyliczenia to mało co przez moją głupotę nie przeoczyłem najlepszej oferty !
Comment
-
-
Etykiety od Piotrka już zakupione (dzięki) - jeszcze ktoś ma coś na sprzedaż po przyzwoitej cenie ?
Comment
-
-
Markole dziękuje za wzbogacenie kolekcji i dubletów - daj znać ile Twoje fanty kosztuja albo co mam szukać dla Ciebie wzamian !
Comment
-
Comment