Oikinol co Ty z tymi "panami" w postach ?
W ubiegłym roku w Irlandii ruszył browar mający na swoich etkach latarnię morską. Niestety nie mam z niego podstawek ale jeśli są (co uważam za dosyć prawdopodobne) to na pewno będzie na nich owa latarnia. Zawsze możesz Barthez wysłać mail z prośbą o przesłanie bo to chyba wąski temat i każdy fant cenny.
Ostatnia zmiana dokonana przez Cooper; 2011-02-01, 19:10.
Powód: widać powód był skoro edytowałem ;)
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Troche tego jest,dość popularny temat na etykietach,moge posprawdzać swe kartony i poodkładać .Do dogadania szczegulików zapraszxam na e-mail piwo58@wp.pl
Jasny lager z kolejnym motywem zwierzęcym
Ekstrakt 12.0*, alko 5.6%.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - jaśniejsze złoto.
Aromat - żołędziowy na słodzie.
Smak - bardziej słodkawe niż...
Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m. ...
Sprawa, jak w temacie. Jakiś czas temu oprócz polskich podstawek zacząłem też trochę wchodzić w zagranicę i z racji sentymentu do szeroko pojętego gatunku fantasy, zainteresowałem się waflami z tym motywem.
Zatem interesują mnie podstawki z motywem smoków, krasnali, trolli,...
Comment