Wymienię te dwie szklanki Haust na inne z Polskich browarów restauracyjnych lub na inne z małych lub średnich Browarów.
Szkło Haust na wymianę
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Sprzedam lub wymienie na podstawki szklanki i kufelek widoczny na zdjeciu2 Photos
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-04-25, 19:17 -
-
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...-
-
-
Cześć, może coś kogoś zainteresuje. Mam więcej, ale akurat jest limit na post 5 zdjęć, a nie chce spamować
jak ktoś będzie zainteresowany, to zapraszam do kontaktu. Może być przez messenger. Mój profil: https://m.facebook.com/1255011639/
Podeślę wszystkie zdjęcia...-
2023-03-04, 00:22 -
-
Kupię kufle, szklanki i pokale oraz kubki plastykowe z tyskich browarów, których nie mam lub w zamian dam inne birofilia.
-
-
-
Kolejny browar restauracyjny znajdujący się również w zagłębiu knajp przy Queen Street, dosłownie rzut beretem od Waikiki Brewing.
Jest to niezwykle urocze miejsce.
Wita nas pomalowany na czarno parterowy budynek, przed którym zaparkowany jest rower piwny.
Wchodzimy do środka,...-
Channel: USA
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment