Witam,
zbieram puszki po piwie
aktualnie potrzebne mi są komplety puszek jak w temacie: Dębowe mocne oraz Tyskie: Polacy inspirują świat
a konkretniej:
Tyskie z poszczególnymi krajami: Peru, Australia, Chile, Francja, USA, czyli 5 puszek w komplecie.
oraz dębowe mocne z napisami: "cierpliwości", "spokojnie", "bez pośpiechu", "zwolnij", "nie śpiesz się", "zaczekaj". 6 puszek z napisami z ceną 3,25 na puszce i bez ceny na puszce, czyli 12 puszek w jednym komplecie,
jestem zainteresowany wieloma kompletami. Ewentualnie pojedynczymi sztukami.
puszki popularne, dostępne praktycznie w każdym sklepie spożywczym czy monopolowym.
Jeżeli takie puszki posiadasz, to zapraszam do współpracy
pozdrawiam
Dawid Jakubowski
klakier.1@interia.pl
GG - 6141553
511812281
zbieram puszki po piwie
aktualnie potrzebne mi są komplety puszek jak w temacie: Dębowe mocne oraz Tyskie: Polacy inspirują świat
a konkretniej:
Tyskie z poszczególnymi krajami: Peru, Australia, Chile, Francja, USA, czyli 5 puszek w komplecie.
oraz dębowe mocne z napisami: "cierpliwości", "spokojnie", "bez pośpiechu", "zwolnij", "nie śpiesz się", "zaczekaj". 6 puszek z napisami z ceną 3,25 na puszce i bez ceny na puszce, czyli 12 puszek w jednym komplecie,
jestem zainteresowany wieloma kompletami. Ewentualnie pojedynczymi sztukami.
puszki popularne, dostępne praktycznie w każdym sklepie spożywczym czy monopolowym.
Jeżeli takie puszki posiadasz, to zapraszam do współpracy
pozdrawiam
Dawid Jakubowski
klakier.1@interia.pl
GG - 6141553
511812281
Comment