Witam Sznowne grono piwoszy
Mam kilka kapselków z piw, które wypiłem Może ktoś będzie nimi zainteresowany. Chętnie wymienię na polskie podstawki. Czekam na oferty
Attached Files
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny. Admin ma zawsze rację PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Większość z tych kapsli każdy zbieracz może sobie kupić w sklepie, więc odzew raczej będziesz miał kiepski No chyba, że jakiś zbieracz nie pija piwa, ale ja o takim nie słyszałem
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Większość z tych kapsli każdy zbieracz może sobie kupić w sklepie, więc odzew raczej będziesz miał kiepski No chyba, że jakiś zbieracz nie pija piwa, ale ja o takim nie słyszałem
Większość, tzn., że nie wszystkie
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny. Admin ma zawsze rację PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Próbuj Nie jestem kapslarzem , więc to jest moje subiektywna ocena. Nieznane mi jest 6 kapsli, więc nie wiem jak z dostępnością tych piw u nas Ale dobry sklep z piwem chyba załatwiłby sprawę
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Cześć,
mam na zbyciu sporo birofiliów. Są to:
- podstawki polskie oraz zagraniczne
- stare polskie etykiety (od lat 60. aż do końca XX wieku)
- kraftowe etykiety (w dużej mierze odklejane z butelek i puszek)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wymienić...
Mam trochę podstawek, które chętnie wymienię na taką samą ilość polskich etykiet z okresu po 2000 roku. W zestawie jest 26 podstawek polskich i 41 zagranicznych. Podstawki polskie i obce mogą być od siebie oddzielone.
W załączeniu 2 fotki....
Mam na zbyciu dużo podstawek piwnych z przed 10-15 lat (są też starsze jak i nowsze), głównie zagraniczne.
Wymienię je na kapsle (najlepiej polskie)
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to zapraszam do kontaktu. Mogę zrobić przykładowe zdjęcie. Jestem otwarty na każdą propozycję.
Comment