Tyskie Grand Tour otwieracz 2,5zł
Na sprzedaż trochę gadżetów
Collapse
X
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ostatnia zmiana dokonana przez smes; 2011-03-18, 17:44.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
-
-
Sprzedane:
Kartonowy szyldzik Piwo Łódź
Piny szpilki Czechy
Szyld Namslauer
Puzzle Tyskie
Szkło Czeskie
Szklanki Tatry Giewont i Kasprowy Wierch
Duże naklejki Żywiec
Popielnice z Wrocławia i Okocim Beer Poland (przedwojenna popielnica Okocimia ciągle jest na sprzedaż)
Odznaka Polska Partia Przyjaciół Piwa
Sprzedaż reszty aktualna.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
Related Topics
Collapse
-
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...-
Channel: Austria
-
-
Rodzinny browarek powstały w 2015 roku w miejscowości 10 km na zachód od centrum Nürnberg. Najszybciej można tu dojechać pociągiem do stacji Zirndorf i dojść 1300 m, ewentualnie podjechać autobusem 70 lub 72.
Odwiedziliśmy browar 29.11.2023. Żółty, 2-piętrowy budynek ze spadzistym...-
Channel: Niemcy
-
-
Witam. Mam na sprzedaż parę części z likwidowanego browaru domowego. Do cen należy doliczyć koszty wysyłki PP lub kurierem.
A najlepiej widziany odbiór osobisty w Zielonce k/ Warszawy. Fotki możliwe na PW.
Poniżej lista rzeczy z cenami:
1) Chłodnica karbowana...-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Cześć, może coś kogoś zainteresuje. Mam więcej, ale akurat jest limit na post 5 zdjęć, a nie chce spamować
jak ktoś będzie zainteresowany, to zapraszam do kontaktu. Może być przez messenger. Mój profil: https://m.facebook.com/1255011639/
Podeślę wszystkie zdjęcia...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-03-04, 00:22 -
-
Puszka 0,5 litra, alkohol 5,5%, ekstrakt 12,1%
Kolor - złoty, klarowny Piana - drobna, pozostał delikatny kożuch, lacing minimalny
Zapach - słodowo-kartonowy
Gaz - minimalny, praktycznie zerowy
Smak - piwo jest ciekawe w smaku, na pierwszym miejscu tony slodowe, które...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment