Wymienię (NAJLEPIEJ !!!) lub sprzedam szkło, ok.200szt. (kufle,szklanki,pokale) z browarów polskich i zagranicznych na polskie etykiety. Mile widziane oferty z rejonu Łodzi Oczywiście inne regiony kraju też - dogadamy się
wymiana szkła
Collapse
X
-
Wprawdzie etykiet nie mam, ale może kupiłbym jakieś szkło polskie. Wrzuć fotki na PW lub maila.
-
-
wymiana szkła
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kolbiko71 Wyświetlenie odpowiedziWymienię (NAJLEPIEJ !!!) lub sprzedam szkło, ok.200szt. (kufle,szklanki,pokale) z browarów polskich i zagranicznych na polskie etykiety. Mile widziane oferty z rejonu Łodzi Oczywiście inne regiony kraju też - dogadamy się
Comment
-
-
wymiana szkła
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kolbiko71 Wyświetlenie odpowiedziWymienię (NAJLEPIEJ !!!) lub sprzedam szkło, ok.200szt. (kufle,szklanki,pokale) z browarów polskich i zagranicznych na polskie etykiety. Mile widziane oferty z rejonu Łodzi Oczywiście inne regiony kraju też - dogadamy się
dalsza czesc zdjec
Comment
-
-
wymiana szkła
szkło z zagranicy
Comment
-
-
szkło
Jestem zainteresowany zakupem.Co jeszcze panu zostało z polskiego szkła?proszę o foto wraz z ceną.Mój adres: machaczkav2@op.pl
Comment
-
-
Dzięki Ci, twoje
Comment
-
-
Comment
-
Comment