pytanie odnośnie nieokreslonej rzeczy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • totti1906
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.02
    • 12

pytanie odnośnie nieokreslonej rzeczy

Witam ,
    mam pytanie dotyczace wartosci rzeczy blizej nie okreslonej przeze mnie. dodaje zdjecie
    Attached Files
  • noodles
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.09
    • 700

Wystaw to na Allegro. Aukcja od 1 zł bez ceny minimalnej i dowiesz sie ile to jest warte. Jeśli masz przeczucie, że to coś bezcennego a cena nie oddali się zbytnio od początkowej złotówki to żeby nie sprzedać tego za bezcen możesz wycofać aukcję pisząc że przedmiot aukcji zeżarł pies. Albo dziecko.
    Moja kolekcja podstawek

Comment

• totti1906
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2011.02
      • 12

Własnie nie bardzo chce sie bawic w allegro. myslalem ze jest to zwiazane z browarnictwem gdyz znalazlem to w pudelku z podstawkami.

Comment

• Cooper
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛
        • 2002.11
        • 6059

Raczej bezwartościówka.
        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• totti1906
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2011.02
          • 12

dzieki za informacje.

Comment

Related Topics

Collapse

• Rafad78
            IPA 14 blg
            Rafad78
            Zakupiłem zestaw IPA 14 blg. Mam pytanie odnośnie chmielenia. Instrukcji dołączonej do zestawu piszę, że na początek dajemy Marynkę, a przy wyłączeniu palnika chmiel lubelski. Nie umie jednak określić, kiedy dodajemy czasowo dokładnie ten chmiel lubelski, ile czasu go przetrzymujemy.
            2023-11-19, 15:42
          • klocekoi
            Nowe butelki do piwa
            klocekoi
            Cześć, mam pytanie odnośnie butelek do piwa.
            Obejrzałem ostatnio Kopyra i wspomniał w nim o cenie butelek.
            Dla mnie jest to kosmos, tzn. cena.
            Proszę mi wytłumaczyć, w jaki sposób zaopatrują się browary w butelki. Rozumiem, że składają zamówienie do huty i ta dostarcza...
            2023-04-30, 20:26
          • tomaszjanczyk
            Pierwsza próba - pytanie na CITO
            tomaszjanczyk
            Jestem nowy, więc po pierwsze witam wszystkich serdecznie.

W skrócie. Pierwsza próba zrobienia piwa. Brewkit + słód. Fermentor, nastaw 23l.

Zaczynałem około 16:00.

Zagotowałem brewkit + słód, rozrobiłem z zimną wodą do 23l. W międzyczasie uwodniłem...
            2020-04-22, 09:46
          • kzl99
            Mam małe pytanie
            kzl99
            Cześć ! Mam do Was pytanie. Bardzo mi zależy na odpowiedzi. Przy okazji życzę wszystkiego najlepszego wszystkim wesołych świąt Wielkanocnych
            Moje pytanie dotyczy warzenia z brewkitu. Otóż zamierzam kupić zestaw startowy z Browamatora a surowce to Brewmaker IPA de Luxe 1,8 kg oraz...
            2017-04-16, 09:52
          • grzez
            Kufle porcelanowe Żywiec - pytanie o datę proukcji
            grzez
            Witam wszystkich,

wracam sie z uprzejmą prośbą do Was o wskazanie przybliżonej daty produkcji poniższych kufli porcelanowych, bo spodziewam się, że konkretnej daty co do roku nie da sie określić . Kufel brązowy ma pod spodem nadruk Tułowice, jeden z białych ma pełny napis Lubiana,...
            2021-03-23, 18:58
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...