Zamienie mix etykietek piwnych nie butelkowanych z roznych browarow ok 60 sztuk.{polska+ zagranica} na kapsle piwne z piw polski.{nie interesuja mne Zubry Harnasie itp.masowki bo mam tego duze ilosci}Wymiana droga listowna.
Zamienie
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
-
Channel: Niemcy
2025-02-12, 02:28 -
-
Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...4 Photos
-
Channel: Chorwacja
2024-07-17, 20:30 -
-
21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje
....
-
Channel: Browary polskie
-
-
OpperBacco to już spory browar rzemieślniczy butelkujący i puszkujący swoje piwa oraz o bardzo uznanej pozycji. Startował w początkach włoskiego kraftu i ma w palecie dużo ciekawych eksperymentów (linia Abruxensis) oraz solidne pozycje poszukiwane przez koneserów (np. baltic porter). Mnie...
-
Channel: Włochy
2023-02-17, 13:34 -
-
Witam,
Mam na zbyciu 4 sztuki szkła.
Wymienię je na podstawki.
Chętnych zapraszam na PW.
Pozdrawiam...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...