Zamienie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • martin_74
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.05
    • 8

Zamienie

Zamienie mix etykietek piwnych nie butelkowanych z roznych browarow ok 60 sztuk.{polska+ zagranica} na kapsle piwne z piw polski.{nie interesuja mne Zubry Harnasie itp.masowki bo mam tego duze ilosci}Wymiana droga listowna.
  • Krzych15
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.10
    • 596

Myślę że te etykiety to też nie masówka
    krzych
    Dzień bez piwa to stracony dzień.

Comment

• martin_74
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2011.05
      • 8

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzych15
      Myślę że te etykiety to też nie masówka
      Wystawione etykietki to pojedyncze egzemplarze choc moga sie trafic dublety.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
        dadek
        Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
        2025-02-12, 02:28
      • bastion
        Chorwacja, Rijeka, Trg Kralja Tomislava 1, King's Brewpub Kolodvor.
        bastion
        Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...
        2024-07-17, 20:30
      • dadek
        Chorzów-Batory, Inwalidzka 26, Browar Reden
        dadek
        21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje....
        2023-08-20, 19:00
      • e-prezes
        OpperBacco, L'una Rossa
        e-prezes
        OpperBacco to już spory browar rzemieślniczy butelkujący i puszkujący swoje piwa oraz o bardzo uznanej pozycji. Startował w początkach włoskiego kraftu i ma w palecie dużo ciekawych eksperymentów (linia Abruxensis) oraz solidne pozycje poszukiwane przez koneserów (np. baltic porter). Mnie...
        2023-02-17, 13:34
      • xtom71
        Zamienię szkło na podstawki
        xtom71
        Witam,
        Mam na zbyciu 4 sztuki szkła.
        Wymienię je na podstawki.
        Chętnych zapraszam na PW.
        Pozdrawiam...
        2022-01-27, 22:53
      • Loading...
      • Koniec listy.