Etykieta Jana Gotza w Okocimie
Collapse
X
-
Niestety mimo że jeszcze z czasów CK to raczej popularny wzór. Będzie Ci ciężko dostać za to jakiś dobry Żywiec.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku -
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Info za FB profilem Zagłębiowskich Birofilów :
XXV Jubileuszowa Giełda Birofiliów Żywiec 2023
Organizatorzy - Legendary Żywiec Pub&Restaurant oraz Zagłębiowscy Birofile...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Ekstrakt 12.5*, alko 5.4%
Chmiele: Chinook, Citra, Falconer's Flight, Centennial, Amarillo
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka (częściowo puchata).
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - pomarańczowy.
Aromat - cytrusy i coś ziołowego....-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-10-30, 16:03 -
-
Na stronie się pojawiło: https://strona.zywiec.com.pl/produkty/zywiec-ciemne/
Tymczasem, rzeczywiście jest w sprzedaży nalewakowej, 03 za 10zł, 0,5 za 12zł. Wrażenia? Ładna czapa piany, lekkie nuty okołoporterowe-w końcu zasyp bardzo podobny, przewija się trochę karmelu, piwo...-
-
-
Browar Jana więcej chyba sprzedaje dla obcych podmiotów niż firmuje własną marką i to jest takie piwo. Jak coś się sprzedaje dla kogoś nie pod swoją marką to może być nie do końca dobre (domysł). W sensie nie idealne. I takie też jest - nie idealne. Ale też oczekiwać od rzemieślniczego...
-
2023-02-27, 11:09 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment