Wycena kolekcji

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • LukaszKulinski
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.06
    • 4

Wycena kolekcji

Witam,
    nie ukrywam że jestem laikiem w temacie całkiem przypadkiem wszedłem w posiadanie poniższej kolekcji, chciał bym ją sprzedać prosił bym o wycenę lub ewentualne oferty kupna

Link do kolekcji:
  • LukaszKulinski
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.06
    • 4

z kolekcji zarezerwowane są już
    Attached Files

Comment

• LukaszKulinski
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2011.06
      • 4

z kolekcji zarezerwowane jest również
      Attached Files

Comment

• Promil03
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2007.10
        • 2833

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LukaszKulinski Wyświetlenie odpowiedzi
        z kolekcji zarezerwowane są już
        Zarezerwowane czy wystawione na Allegro?

Comment

• LukaszKulinski
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2011.06
          • 4

Cała kolekcja będzie dostępna na allegro, posłuchałem rad przesłanych przez użytkowników forum

Comment

• volodos
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2008.09
            • 717

Gratulacje! Jak zwykle "życzliwi" zbieracze wszystkiego innego oprócz szkła wypowiedzieli się autorytatywnie. Ludzie - jeżeli nie chcecie kupować umawiając się ze sprzedającym, dlaczego radzicie to wystawiać na Allegro? Nie rozumiecie, że wtedy jest masakra cenowa? Nie utrudniajcie życia innym!

Comment

• beerek62
              Major Piwnych Rewolucji
              🥛🥛🥛
              • 2010.04
              • 1045

Niektórzy są jak pies ogrodnika - sami nie zjedzą i drugiemu nie dają

Ale tak naprawdę to w zupełności się z Tobą zgadzam. Niektóre osoby wieszają psy na allegrowiczach a kiedy ktoś chce dokonać wymiany lub sprzedać poprzez nasze forum - co powinno być jak najbardziej pochwalane - to wtedy mają najwięcej do powiedzenia i podsuwają takie bzdurne pomysły.
              Beerkowa kolekcja polskiego szkła piwnego
              Poszukuję : 1) szklanka Browar Soma w Warszawie

Comment

• TBK
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2005.07
                • 73

HE HE .Na ostatnich giełdach pytałem sprzedającego o cenę podstawek, a najwięcej do powiedzenia miał koleś siedzący obok tzw. "najlepszy kumpel" który nagminnie podbija go na allegro o kilka stówek na aukcjach.ALE ALE .....

Comment

• Kryzys_Finansowy
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2009.02
                  • 58

Jak znam volodosa, to na pewno zaproponował uczciwa transakcję, więc na Allegro będzie mógł kupić znacznie taniej;-)
                  Kolega beerek62 pewnie znowu się będzie tylko "ślinił" i komentował, że tak nieracjonalnie drogo.
                  Podsumowując, bardzo dobrze, że kolekcja trafiła na Allegro.

Comment

• volodos
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2008.09
                    • 717

Tak się składa, że volodos nic nie zaproponował i nie zaproponuje. Za to Kryzys Finansowy niech dalej jątrzy, w końcu tak to lubi

Comment

• beerek62
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🥛🥛🥛
                      • 2010.04
                      • 1045

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kryzys_Finansowy Wyświetlenie odpowiedzi
                      Jak znam volodosa, to na pewno zaproponował uczciwa transakcję, więc na Allegro będzie mógł kupić znacznie taniej;-)
                      Kolega beerek62 pewnie znowu się będzie tylko "ślinił" i komentował, że tak nieracjonalnie drogo.
                      Podsumowując, bardzo dobrze, że kolekcja trafiła na Allegro.
                      Tak się składa, że kolega beerek62 coś zaproponował i stanowiska obu stron niewiele sie różniły. Co do "ślinienia się" to może kolega Kryzys cierpi na ta przypadłość, bo mnie do niej daleko. Jeżeli cena mi nie odpowiada to nie wchodzę w transakcje i nie komentuję niczyich oczekiwań.
                      Beerkowa kolekcja polskiego szkła piwnego
                      Poszukuję : 1) szklanka Browar Soma w Warszawie

Comment

Przetwarzanie...
                      X