etykiety sprzedam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • totti1906
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.02
    • 12

etykiety sprzedam

Witam ,
    Chciałbym sprzedac album z etykietkami , jezeli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt na adres mailowy michel1906@interia.eu
    Attached Files
  • totti1906
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.02
    • 12

zagraniczne etykiety sprzedam

jezeli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt.
    Attached Files

Comment

Related Topics

Collapse

• mamarek066
      Etykiety konkursowe
      mamarek066
      Witam,
      Szukam etykiet konkursowych (najchętniej kompletów e-ta/kontra/krawatka) z polskich piw. To co mam i czego szukam można podejrzeć
      na stronie: http://hdmarek.web-album.org/album/5...-piwne-szukane .
      Zdaję sobie sprawę, że mogą zawierać błędy w zestawieniu...
      2021-12-10, 23:50
    • Vespe
      identyfikacja etykiet
      Vespe
      Może ktoś wie gdzie obecnie (2021) ważą kontraktowcy z browarów Revolta; Wiślany; Harpagan; Funky Fluid, Absztyfikant, Kraft Lab, Polanin; Brodacz , Szpunt ? Od ponad dwudziestu lat zbieram etykiety i coraz bardziej denerwuje mnie nie przyznawanie się gdzie się waży piwo. Jeżeli ktoś coś...
      2021-07-11, 19:13
    • heckler
      Czechy, Počátky, Počátky 36, Pivovar Počátky
      heckler
      Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
      Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
      2023-06-15, 11:52
    • PK44
      Oddam resztki kolekcji mojego ojca
      PK44
      Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
      Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
      2024-01-20, 14:24
    • heckler
      Czechy, Praha-Nové Město, Vodičkova 682/20, Minipivovar Bohemia Goose
      heckler
      Do stycznia 2020 roku pod tym adresem przez 27 lat działał Novoměstský pivovar. Był to pierwszy nowy browar otwarty w Pradze w XX wieku (jesień 1993).
      Powodem zamknięcia było podobno wygaśnięcie umowy wynajmu lokalu, ale jak było na prawdę pewnie się nie dowiemy.

Nowa
      ...
      2023-11-08, 12:34
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...