CIESZYN,LOMZA,LEZAJSK,TYCHY,WITNICA,POZNAN. Najlepiej po kilkanascie. Potrzebuje je na wieksze wymiany. Zatem ludziom,ktorzy chcieliby pomoc,a maja 3-4 szt. z wspomnianych browarow,niestety z przykroscia odmowie. Oferuje w zamian ZAGRANICE/EGZOTYKI/moze jakies KORKI,ewentualnie moge odkupic. Dziekuje,pozdrawiam.
Potrzebuje nowych PL kapsli z...
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
Pozdrawiam2025-01-07, 10:23 -
Proszę pomóż,
Jestem czeskim kolekcjonerem etykiet piwnych z całego świata i potrzebuję listy nowych i starych polskich browarów z rokiem założenia i zakończenia działalności. Potrzebuję też minibrowarów i browarów restauracyjnych. Byłbym wdzięczny za listę elektroniczną. Czy...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
No więc sprawa wygląda bardzo prosto, właśnie skończyłem gotować piwo i nagle mnie olśniło, że zapomniałem zamówić drożdzy XD Przechodząc do sedna, czy mogę przelać piwo do fermenatora i dodać drożdze jutro, pojutrze? Czy mam odrazu wszystko wylać i lepiej planować przyszłe zakupy?...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 26-28 marca, na Stadionie Legii Warszawa, w krytej strefie VIP.
Jak było na 11 festiwalu? Zobacz: https://www.youtube.com/watch?v=-L6RQIWnoUg
Małe, lokalne,...2020-02-20, 22:33 -
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment