kupie butelki z browarow z oppeln - opola , butelki po wodzie mineralnej z oppeln jesli ktos posiada takowe prosze pisac na meila
kupie butelki z browarow z oppeln - opola
Collapse
X
-
Last edited by ART; 2011-06-24, 11:58.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
2-3 wzory mam na ewentualną wymianę (dawno nie doszedł mi żaden nowy wzór, poza "standardowym" Schultheissem, który mógł być w Opolu wykorzystywany, ale równie dobrze i w innych browarach tego koncernu).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W przyszłym tygodniu uaktualnię swój wątek o bieżący stan butelek w kolekcji oraz info o dubletach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hali11 Wyświetlenie odpowiedzii co nic się nie znajdzie z tego Oppeln ???- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment