Wszystko to co na zdjęciu za 100 złotych (są też przedwojenne niemieckie sztuki!) Odbiór tylko osobisty w miejscowości Orzesze. Oferty na PW lub xolay@o2.pl
Sprzedam - Kolekcja pokali, szklanek i kufli
Collapse
X
-
Sprzedam - Kolekcja pokali, szklanek i kufli
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plTagi: brak -
-
-
Wszystkie szkła ze zdjęć w cenie 100 złotych. Odbiór osobisty w miejscowości Orzesze woj. śląskie. Jeżeli przez około tydzień nie będzie ofert to kolekcja wyląduje w znanym serwisie aukcyjnym.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
-
Temat nieaktualny. Kolekcja sprzedana.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.plComment
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-01-13, 18:14 -
-
-
2024-07-29, 21:13 -
-
Niestety, z przyczyn niezależnych muszę pozbyć się mojej skromnej kolekcji piwnego szkła
Całość umieszczona jest na stronce (ok. 130 szt.)
http://kufle.5v.pl/
do całości dołożę tą stronkę i adres mailowy.
Ze względu na ilość i niestety szkło w rachubę wchodzi...-
-
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Witam, sprzedam dużą ilość kufli ok 180sztuk w tym kilka dubli, jako że wartość tej kolekcji nie jest mi znana liczę na państwa uczciwość.
Poniżej zamieszczam link do zdjęć wszystkich kufli:
https://tufotki.pl/Wo0c0
Jestem ze Śląska a konkretnie z Rudy Śląskiej, odbiór tylko...-
2018-09-23, 22:04 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment